Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει ανοίξει ο χορός των αποκαλύψεων στις Άγριες Μέλισσες και πλέον παίρνουν τη θέση τους τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα, τα οποία μέχρι τα τελευταία επεισόδια θα είναι απανωτά. Κάποιοι από το Διαφάνι θα έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που θα αλλάζουν τη ζωή τους, όπως αυτή που θα μάθει η Ελένη Σταμίρη για τον πατέρα της και τη δολοφονία του. Παράλληλα, ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει στον Νικηφόρο τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που πέθανε ο Γιάννος, όπου Μελέτης και Δούκας το έκαναν να φανεί με αυτοκτονία. Ο Νικηφόρος μετά την αποκάλυψη θα πάθει ισχυρό σοκ και θα έρθει σε μεγάλη ρήξη με τον αδερφό του, ο οποίος με το πρόσχημα ότι νόμιζαν πως ο Γιάννος σκότωσε τον Σέργιο, προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να απολογηθεί.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρόλες τις νέες εξελίξεις η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει την βοήθεια της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειας της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα, πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA