Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γαλλική σειρά Call My Agent, χωρίς να το προδιαθέτει, είναι η πιο εθιστική που υπάρχει στο Netflix. Μετά από τέσσερις σεζόν και μεγάλη απουσία, η παραγωγή ανακοίνωσε το πράσινο φως για την 5η σεζόν, προς μεγάλης έκπληξης και χαράς των θαυμαστών της σειράς που πίστευαν ότι είχε πέσει αυλαία και όχι άδικα.

Η ιστορία επικεντρώνεται στα μια εταιρεία αντζέντηδων, την ASK, οι οποίοι δίνουν την ψυχή τους για να κάνουν τα θελήματα των ηθοποιών που έχουν αναλάβει. Είτε αφορά τα επαγγελματικά τους βήματα είτε τα ερωτικά τους δράματα, που καλούνται να γίνουν ο ώμος που θέλουν να κλάψουν κάποιες φορές. Κι αυτά δεν είναι τα μοναδικά ευχάριστα νέα που αφορούν τη σειρά, καθώς καταπώς φαίνεται θα έρθει και η βρετανική εκδοχή του Call Μy Agent που θα μεταφερθεί στη Γηραία Αλβιώνα.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το που θα φιλοξενηθεί η σειρά. Λογικά, βέβαια, θα είναι το Netflix που θα πάρει τα δικαιώματα. Όσον αφορά τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν το καστ, θα δούμε τη Λίντια Λέοναρντ, τον Τζακ Ντάβενπορτ των Πειρατών της Καραϊβικής, καθώς και τον Τζιμ Μπρόουντμπεντ, πιθανόν ως τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Εν καιρώ, θα γίνουν γνωστά όλα τα ονόματα που θα βρίσκονται στη νέα σειρά.

Trailer:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA