Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελικά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όπως λέει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η μεγαλύτερη έσκασε από τον αδερφό του Τζέιμς Καφετζή. Οι πρώτες υποψίες ξεκίνησαν από το trailer του σημερινού επεισοδίου, όπου Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στον παίκτη της μπλε ομάδας λέει χαρακτηριστικά: «Τζέιμς επειδή αυτή σου η δήλωση είναι αρκετά βαρυσήμαντη και καταλαβαίνεις ότι θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στην μπλε ομάδα αλλά φαντάζομαι και στην κόκκινη», με τον Τζέιμς να δηλώνει: «Γιώργο όπως έχει δηλώσει μαζί το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω κι εγω ακόμη μια ανατροπή στο παιχνίδι».

Η ανατροπή αυτή είναι η οικειοθελής αποχώρηση του, όπως επιβεβαίωσε και ο αδερφός του Mike, μέσω insta story. O ίδιος έγραψε πως «μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA