Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δε γίνεται να παίζω το flag race με τον Τζέιμς, άρα να αισθάνομαι σιγουριά και ασφάλεια μαζί του, και να πηγαίνω δυο μέρες μετά και να τον ψηφίζω». Με αυτή τη φράση αποτύπωσε πλήρως την πνευματική της κατάσταση στο Survivor η Μαριαλένα και ενδεχομένως να έδωσε μια απάντηση σε όσους έκαναν λόγο για κωλοτούμπες, αφού σε αυτό το σημείο που έχουν μείνει 5 άτομα στη Μπλε Ομάδα, δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές να ψηφίσει.

Σε ένα πηγαδάκι με τον Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο, η Μαριαλένα αιτιολόγησε την ψήφο της στον Κόρομι αντί του Τζέιμς, έναν παίκτη που ψήφιζε για αποχώρηση 10 εβδομάδες τώρα, λέγοντας πως «θα φαινόμουν εμμονική ρε φίλε να τον ψηφίσω ενώ δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας τελευταία. Αυτός κι ο Νίκος κάθονται μόνοι στην παραλία, δεν ενοχλούν κανένα. Εγώ παίζω με τον Τζέιμς για το 10άρι, άρα στα δικά μου μάτια είναι ο καλύτερος παίκτης» είπε η Μαριαλένα στους δύο φίλους της, όμως περισσότερο ενδιαφέρον είχε όσα είπε στην κάμερα.

«Αν ο Μπάρτζης δεν είχε πάρει την ατομική, θα τον ψήφιζα γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει ένα πόντο. Την Ελένη δε μπορούσα να την ψηφίσω σε καμία περίπτωση, γιατί φέρνει αρκετούς πόντους για την ομάδα, Επίσης, αν την ψήφιζα και έφευγε, θα έμενα μόνη μου, άρα θα έτρεχα τα διπλάσια run. Οπότε το καλύτερο ήταν να ψηφίσω άντρα. Έβαλα τον Τζέιμς με τον Κόρο στο μυαλό μου, να δω πως είναι αγωνιστικά και έκρινα ότι ο Κόρο είναι λίγο κάτω από τον Τζέιμς».

Περισσότερο από τα λόγια της Μαριαλένας, μετράει η γλώσσα του σώματος. Η Μαριαλένα τα έλεγε όλα αυτά με το βλέμμα προς τα κάτω, το σήκωνε ελάχιστα, κάτι που δείχνει ότι ίσως να φέρει μεγάλο ψυχολογικό βάρος σκεπτόμενη πως θα λένε για εκείνη ότι «γυρίζει τη μπιφτέκα».

Ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης εξέλαβαν αυτή την ψήφο της Μαριαλένας προς τον Κόρομι ως τακτική. Το γεγονός ότι ο Μπάρτζης είχε την ατομική ασυλία αποτέλεσε ένδειξη για τους δύο ότι η Μαριαλένα έδωσε αλλού την ψήφο της ελπίζοντας πως ο Μπάρτζης δεν θα τη δώσει ως υποψήφια.

Φυσικά όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, καθώς ο Τζέιμς θα βγει υποψήφιος, αν θεωρήσουμε έγκυρο το spoiler, ενώ πλανάται πλέον στον αέρα και η αποχώρηση του σε μεταγενέστερο στάδιο, εάν το Survivor πάρει παράταση ένα μήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=sxBjSDLw6lU
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA