Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί πριν το αγώνισμα ο Τζέιμς και οι υπόλοιποι της Μπλε να δήλωναν πως έχουν πολύ υψηλή ψυχολογία, όμως έγινε φανερό μετά τις πρώτες μαζεμένες ήττες σε run, πως η ψυχολογία είναι εύθραυστη και σχετικά γρήγορα κατέρρευσε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για το Survivor. Είναι ενδεικτικό πως Τζέιμς και Μπάρτζης ήταν στον πάγκο με κατεβασμένα κεφάλια και η Ελένη με τον Κόρομι προσπαθούσαν με τις φωνές τους να αντιπαραβάλλουν κάτι το ελάχιστο απέναντι στους 6 της Κόκκινης Ομάδας.

Πολύ φυσιολογικά λοιπόν ήρθε η ήττα, μια ήττα που σημαίνει ότι σίγουρα ένας από τους Μπλε θα αποχωρήσει στο επόμενο επεισόδιο. Το πιο άσχημο όμως είναι πως αυτή η ήττα ήρθε με τον Τζέιμς να τραυματίζεται στη μέση και τον Μπάρτζη να πονάει ξανά στο πόδι που είχε χτυπήσει λέγοντας χαρακτηριστικά «τα γόνατα μου είναι off». Αυτό σημαίνει πως οι Μπλε, όσοι 4 απομείνουν, θα πάνε στη συνέχεια με αρκετά προβλήματα και θα κληθούν να παίξουν λειψοί στο αγώνισμα επάθλου.

Κι αυτό έρχεται σε συνδυασμό με την κούραση της Μπλε Ομάδας, οι οποίοι αποτελούνται κατά τα 4/5 από παίκτες που βρίσκονται 5 μήνες στο Survivor, ενώ οι Κόκκινοι έχουν 4/6 που είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να προκαλεί παίζοντας όποτε θέλει.

https://www.youtube.com/watch?v=2w-qKnX6ZVU
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA