Μενού
  • Α-
  • Α+

Διονύσης, Σκορδάκης, Μαρίνα και Τζαμαλής ήταν οι 4 υποψήφιοι που διεκδίκησαν την παραμονή στο MasterChef, καθώς η Κόκκινη Ομάδα μαζί με τους Παύλο και Γιάννη που πήραν από μία ασυλία, είχαν λάβει ήδη θέση στην 8αδα. Τη δοκιμασία όρισε ο γκεστ καλεσμένος σεφ Βασίλης Μουρατίδης και οι 4 δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η Μαρίνα και ο Διονύσης επικεντρώθηκαν περισσότερο στην τεράστια κόντρα η οποία ήταν βέβαιο πως θα κορυφωθεί μετά και την αποχώρηση της Ανούς. Αυτή η κόντρα πήρε προεκτάσεις χυδαιότητας με εκφράσεις που ξεφεύγουν από το πλαίσιο της έντονης αντιπαράθεσης.

Την αρχή έκανε ο Διονύσης που χαρακτήρισε τη Μαρίνα «σκουπίδι» κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε με τέτοιο τρόπο για άλλο άτομο του MasterChef, με τον Παύλο να είχε ακούσει βρισιά σε προηγούμενο επεισόδιο.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω με το απόλυτο στο σπίτι και μαζί μου θέλω να ακολουθήσει Σκορδάκης και Τζαμαλής και να πετάξουμε τα σκουπίδια από το σπίτι…»

Η Μαρίνα προέβη σε ακόμα περισσότερους και με περισσότερα μπιπ χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον Διονύση φίδι, γλίτσα και γλοιώδη μεταξύ πολλών άλλων που δε μπορούν να γραφτούν ολόκληρα.

«Δεν μπορώ τις μ…ς του ρε φίλε, μου έχει πρήξει τα α…α. Με τα φίδια και με τα θειάφια άντε γ…υ. Τι του έχω κάνει μωρέ, μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν αντέχω άλλο. Έχει καταντήσει γλίτσας. Έλεος με εκνευρίζει όλο αυτό που κάνει. Αν έχεις α…α κι είσαι άντρας βγες και πες τα ρε φίλε. Γιατί κάνεις αυτό το ψυχολογικό; Έχεις γίνει γλοιώδης. Φτάνει».

Η κόντρα τους δεν θα τελειώσει εδώ, μιας και ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef ήταν ο Τζαμαλής, που τα πιάτα του δέχτηκαν σκληρή κριτική από τους κριτές, καθώς ορισμένες παρασκευές μύριζαν έντονα αυγό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA