Μενού
  • Α-
  • Α+

«Νιώθω ότι το Survivor έχει έρθει σε ένα τέλος για μένα» είπε ο Τζέιμς Καφετζής στο συμβούλιο του Survivor, ύστερα από την 6η υποψηφιότητα του για αποχώρηση και άφησε τους πάντες άναυδους. Το τηλεοπτικό κοινό όχι και τόσο, καθώς φαίνεται πως η αποχώρηση του δεν ήρθε άμεσα για τους λόγους που ανέφερε, αλλά για το ότι η παράταση του ριάλιτι που επιβάλλει ο Ατζούν, θα επιτείνει αυτά τα προσωπικά ζητήματα που εξήγησε στο Γιώργο Λιανό.

Το πρόβλημα με τη μέση του που εμφανίστηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού για τη δεύτερη ασυλία, ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Μπάρτζης που αποκάλυψε ότι με τον Τζέιμς το συζητούσαν για αρκετό καιρό πριν το ανακοινώσει.

Ο Τζέιμς από την πλευρά του έκανε λόγο για το μυαλό του που έχει πειραχτεί και επειδή είναι το πολυτιμότερο του «εργαλείο»

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω ακόμα μία. Με τον καιρό νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου. Οι σκέψεις μου, ακόμα και τα όνειρα μου αφορούν το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από την έξω ζωή. Προχθές φανταζόμουν τα δυο σκυλάκια μου να παίζουν στην αυλή. Επειδή νομίζω ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor. Ξέρω ότι έχω περάσει πολλά, με έχει στηρίξει ο κόσμος και τον ευχαριστώ. Το Survivor έχει τελειώσει για μένα. Αν έχω στενοχωρήσει κάποιον, ήταν άθελα μου και ζητάω συγγνώμη.

Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει πολύ κι επειδή ξέρω ότι αν μείνω δε θα είμαι 100% ο εαυτός μου, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι μου, στη Ρόδο, στην οικογένεια μου. Έχω πετύχει το στόχο μου, νιώθω νικητής, το έπαθλο μου είναι ο Νίκος, είμαι ήδη πέντε μήνες εδώ και νομίζω πως αυτό είναι πάρα πολύ».

https://www.youtube.com/watch?v=atSFlDemNSE?controls=0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA