Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και έχει γίνει το αντικείμενο συζήτησης σε εκπομπές και social media, φέρνοντας ακόμα και στο φινάλε του τρομερή τηλεθέαση και απήχηση στο ριάλιτι. Η αποχώρηση του όμως αφαιρεί από την εξίσωση του ριάλιτι έναν παίκτη που ενίσχυε το franchise. Χωρίς αυτόν, έχει μείνει μόνο ο Τριαντάφυλλος με τέτοια απήχηση, ίσως και ο Μπόγδανος. Τα πλάνα του Ατζούν για παράταση ενός μήνα μπορεί να ανατραπούν κι άλλο, αν ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρήσει κι αυτός. Κι αυτή η αποχώρηση θα δημιουργήσει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί. Ποιος θα το καλύψει; Ο Αλέξης Παππάς.

Όπως αναφέρει το primetime.gr, η παραγωγή φέρεται να προσέγγισε τον Αλέξη Παππά άμεσα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς με σκοπό να επιστρέψει στο Survivor. Σε μια περίοδο που ο Παππάς έχει πάει στο Ντουμπάι για να βρει την Αλέσια, την κοπέλα που παρουσιάστηκε ως σύντροφός του, η παραγωγή παρουσιάζεται να συνομίλησε με τον Παππά για λίγα λεπτά, με τις δύο πλευρές να συζητούν ξανά σήμερα τις λεπτομέρειες για το πώς θα συμβεί αυτό, ενώ μοιάζει βέβαιο ότι ο Παππάς θα κάνει νέα διαπραγμάτευση για τα οικονομικά του.

Φυσικά αυτό το νέο σόκαρε αρκετούς, μεταξύ άλλων και την Έλενα Κρεμλίδου που το άκουσε κατά την παρουσία της στην εκπομπή Ευτυχείτε διά στόματος Γιάννη Πουλόπουλου. Μάλιστα, έθεσε και μια παράμετρο ότι ο Αλέξης Παππάς έχει περάσει ένα μήνα έξω που τρώει κανονικά, κάνει μπάνιο, δε ζει με κακουχίες εν ολίγοις. Αν συμβεί αυτό, τότε θα αποτελέσει ένα στρατηγικό λάθος της παραγωγής και ως προς τους παίκτες που συμμετέχουν, αλλά και ως προς το κοινό. 

Ίσως τελικά η επιθυμία του Παππά να ικανοποιηθεί, αφού έλεγε ότι θα διώξει τον Τζέιμς και μετά θα φύγει από το Survivor. Ο Τζέιμς αποχώρησε. Ο Παππάς θα επιστρέψει;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA