Μενού
  • Α-
  • Α+

Την περασμένη Παρασκευή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εισήλθε στη Φάρμα και η παρουσία της προκάλεσε αίσθηση. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε μια διαφορετική επιβίωση και να ζήσει μια αλλιώτικη εμπειρία από αυτή που έχει συνηθίσει.

Στο trailer που θα δούμε την Παρασκευή δε, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει το πρώτο της μπάνιο με ένα μαύρο μπικίνι, προκαλώντας αναστάτωση. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ένιωσε να βρίσκεται για λίγο στη Μύκονο και δε σταμάτησε να κάνει σχόλια κατά τη διάρκεια που η Instagrammer, όπως είπε, ξαναγεννήθηκε με το μπάνιο. «Το περίμενα πως και πως, ήθελα τόσο πολύ να βγάλω τη βρωμιά από πάνω μου. Νιώθω άλλος άνθρωπος, έχω αποβάλλει κατσίκες, πρόβατα, αγελάδες, κότες, ό,τι στοιχείο της φάρμας το απέβαλλα. Ήταν ένα βάπτισμα», σχολίασε στην κάμερα η Παναγιώταρου.

Στην εκπομπή Πρωινό, έγιναν σχόλια αναφορικά με τη βοήθεια της Μαρίας στο μπάνιο της ξανθιάς καλλονής, που όπως είδαμε, τη σαπούνιζε κανονικά. Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν και στα σχόλια του Μιχάλη Ιατρόπουλου, με τη Φαίη Σκορδά να λέει χαρακτηριστικά: «Να περνάει ο Ιατρόπουλος και να κοιτάζει, εμένα μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι. Δεν είχε δουλειά να βρίσκεται εκεί και να σχολιάζει».

Το trailer του επεισοδίου της Παρασκευής:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA