Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι σειρές και οι ταινίες που έχουν βασιστεί σε έργα του Στίβεν Κινγκ, υπερβαίνουν τα δάχτυλα χεριών και ποδιών κατά πολύ. Μόνο τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουμε δει 4 ταινίες και άλλες 3 σειρές, αν δε χάνουμε κάτι στο μέτρημα. Όμως δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής σειρά ή ταινία της οποίας το σενάριο να υπογράφει αποκλειστικά η ίδια η αυτού μεγαλειότης του horror/thriller. Αυτό θα συμβεί στο Lisey's Story, όπου πρωταγωνιστεί η Τζούλιαν Μουρ και σκηνοθετεί ο Πάμπλο Λαραΐν.

Τριάδα όνειρο θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε αυτή που θα φέρει στο Apple TV το Lisey's Story. Κι αν τη Τζούλιαν Μουρ και τον Στίβεν Κινγκ τους ξέρεις απ΄έξω κι ανακατωτά, για τον Πάμπλο Λαραΐν ίσως να χρειαστείς μερικές τυπικές συστάσεις, αν και δε θα έπρεπε.

Δε θα έπρεπε γιατί ο Χιλιανός σκηνοθέτης έχει βάλει την υπογραφή του σε ταινίες όπως το Jackie με τη Νάταλι Πόρτμαν, το Neruda, το El Club και το No. 

Στο Lisey's Story έχουμε ένα ψυχολογικό θρίλερ ολκής, με επίκεντρο τη μνήμη της Λίζι Λάντον. Η Λίζι θρηνεί την απώλεια του άντρα της - τον υποδύεται ο Κλάιβ Όουεν - όμως όσο προχωράει ο καιρός από το θάνατό του, το μυαλό της αρχίζει να πετάει στο μπροστινό τμήμα της μνήμης της στιγμές και βιώματα που η Λίζι είχε μπλοκάρει ασυνείδητα. Κι αυτές οι αναμνήσεις δε θα αφήσουν αναλλοίωτο το συναίσθημα της για τον νεκρό άντρα της. 

Ο Στίβεν Κινγκ χαρακτηρίζει αυτό το έργο του το πιο αγαπημένο του, ενώ εξήγησε πως παρόλο που έχει γράψει το σενάριο για τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν, δεν ενεπλάκη περαιτέρω στο δημιουργικό κομμάτι και άφησε τα πάντα στον Λαραΐν.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο Apple TV στις 4 Ιουνίου.

https://www.youtube.com/watch?v=BqcI0kk-Cts
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA