Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor μετά την απόφαση του Ατζούν Ιλίτζαλι να δώσει παράταση στον φετινό κύκλο. Έτσι, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης θα έριχνε αυλαία στα τέλη Ιουνίου και οι παίκτες θα γυρνούσαν στην κανονικότητά τους μετά από έξι μήνες, τελικά το φινάλε προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Εξαιτίας της πανδημίας, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και στον τελικό θα παρευρίσκονται οι δύο φιναλίστ, οι συγγενείς τους και οι παλιοί παίκτες. Η απόφαση για την παράταση πάρθηκε μετά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες, αφού πλέον έχουν κουραστεί πολύ τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για το φινάλε.

Ο Τζέιμς Καφετζής, δεν άντεξε την πίεση και αποφάσισε, χθες, να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα, φέρνοντας μεγάλη αναταραχή. Αντιδράσεις υπήρχαν συγκεκριμένα και από τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπογδάνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα. Υποστήριξε δε, πως προκειμένου να τους ηρεμήσει, ο Ατζούν υποσχέθηκε να αυξήσει τους μισθούς όλων στο διπλάσιο. Δηλαδή, όσοι αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€.

Στο πλαίσιο, πάντως, του παιχνιδιού, τα μέλη των οικογενειών των εναπομείναντων παικτών, ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο και να συναντήσουν τους παίκτες που θα κερδίσουν το αντίστοιχο έπαθλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA