Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε όλο αυτό το διάστημα που παρακολουθούμε το Survivor, ακούγονται διαρκώς σενάρια για προτάσεις που αφορούν παίκτες για τηλεοπτικά προγράμματα που θα δούμε την επόμενη σεζόν. Παρόλο που είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και δε μπορούν να έρθουν σε επαφή με κάποιον, σε πολλά κανάλια και σε αρκετές εκπομπές που ετοιμάζονται από τώρα για την επόμενη σεζόν, συζητιούνται ονόματα παικτών που βρίσκονται ακόμα μέσα ή που έφυγαν πρόσφατα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει εντοπίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η αλήθεια είναι πως δεν θα περιμέναμε να κάνει τέτοιο γκελ.

Η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται από τα καλύτερα κορίτσια στο Survivor, ίσως και το καλύτερο, καθώς μέχρι τα τελευταία δύο επεισόδια η φωνή της ακουγόταν ελάχιστα, δεν προκαλούσε, δεν τσακωνόταν, είχε μια διακριτική παρουσία. Και εσχάτως που ακούγεται περισσότερο, δεν το κάνει με λόγο απωθητικό, αλλά έχει αξιοπρεπείς τοποθετήσεις.

Αυτό ίσως είναι το στοιχείο που κέρδισε την Ελένη Μενεγάκη, που θέλει να έχει στο πάνελ της πρόσωπα με τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως αυτά που έχει Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα λοιπόν με την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Μενεγάκη τσεκάρει την περίπτωση της Χαμπέρη για να την έχει στην ομάδα της την επόμενη σεζόν που επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω Mega. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, αφορά στο αν η Ελένη θα είναι στο πάνελ ή αν η Ελένη θα την έχει για κάποια στήλη εκγύμνασης, καθώς η Ελένη είναι personal trainer.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA