Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθηλωτικό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, μετά και την αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου που μέχρι πρότινος, όλοι πίστευαν ότι αυτοκτόνησε. Ο Λάμπρος έρχεται σε ρήξη με τον Κωνσταντή, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας πως νόμιζαν πως ο Γιάννος είχε σκοτώσει τον Σέργιο. Η Δρόσω που είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντή, έρχεται σε δύσκολη θέση μετά από αυτή την εξέλιξη και η Ελένη της εξηγεί πως δεν μπορεί να πατήσει ξανά το πόδι του σπίτι τους.

Η Σοφούλα, από την άλλη, παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, γεγονός που γέμισε χαρά την οικογένεια της, καθώς πλέον υπάρχει η ελπίδα ότι η κόρη τους έχει ξεπεράσει οριστικά την ιστορία με τον Μανό Βόσκαρη. Αποφασίζει, μάλιστα, να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω και να είναι πάλι χαρούμενη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, θα δούμε επανασύνδεση με τον Άγγελο και μία πρόταση γάμου που θα γίνει στην πλατεία του χωριού μπροστά σε όλους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA