Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα αγώνισμα επικοινωνίας με έπαθλο βίντεο από πρόσωπα της οικογένειας τους διαγωνίστηκαν Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor, με τους μεν Κόκκινους να έχουν 5 παίκτες λόγω της απραξίας του Τριαντάφυλλου, και τους δε Μπλε να έχουν μείνει με τρεις παίκτες. Η πίστα του αγωνίσματος είχε το ιδιαίτερο στοιχείο ότι επί της ουσίας εκμηδένιζε την όποια ταχύτητα έχει ο κάθε παίκτης, αφού ο τελικός στόχος είχε μια δυσκολία και υπήρχε ένας κανόνας που δεν επέτρεπε δεύτερη βολή, αν η πρώτη δεν είχε μπει στο στόχο. Ό,τι μπαλάκι έπεφτε δηλαδή, έπρεπε πρώτα να μαζευτεί και μετά να γίνει δεύτερη ρίψη.

Με τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους αγωνίστηκαν οι Μπλε, αφού μέσα σε μια αφόρητη ζέστη έπρεπε να κάνουν περισσότερα τρεξίματα, ιδιαίτερα ο Κόρομι που έπαιξε απέναντι σε Σάκη, Ηλία και Ασημακόπουλο, έχοντας σε κάποια τρεξίματα ένα πλεονέκτημα 5 δευτερολέπτων, λόγω της απόφασης του Τριαντάφυλλου να μην αγωνιστεί.

Όπως όμως συνέβη και πριν αρκετές εβδομάδες, όταν Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα-Μαρία αγωνίστηκαν μόνοι τους εναντίον 10 παικτών της τότε Κόκκινης Ομάδας, έτσι και τώρα. Απλώς αυτή τη φορά υπήρχε η ιδιαιτερότητα πως οι Μπλε είχαν ηττηθεί σε δύο σερί ασυλίες, η ψυχολογία ήταν περίεργη, ενώ βρισκόμαστε σε ένα σημείο του Survivor που η σωματική και πνευματική κόπωση είναι τεράστιες.

Όλο αυτό όμως συσπείρωσε τους Μπλε που χάρη κυρίως στην υπεροχή τους στις γυναίκες, έφτασαν στο 10-5 και θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Αξίζει να φωτιστεί ο τρόπος που πανηγύρισαν, που ήταν απόλυτα σεμνός, σε πλήρη αντίθεση με τον πανηγυρισμό των Κόκκινων στην πρώτη ασυλία.

https://www.youtube.com/watch?v=khzseA7poow
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA