Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Καρακάση, κατά κόσμον Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που οδεύει σταθερά προς το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου. Εκτός των άλλων, μίλησε και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα που όπως παραδέχτηκε έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της στον χώρο.

Όσον αφορά τη μυθοπλασία που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις, η Ελένη Καρακάση έδωσε το πιο δυνατό spoiler, αφού ανέφερε πως θα γίνουν τρεις δολοφονίες στο Διαφάνι, μέχρι εκεί που έχει διαβάσει, και πως οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. «Όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των Άγριων Μελισσών, ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε, επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό. Για το τέλος της δεύτερης σεζόν ό,τι διαβάζω είναι εγκεφαλικά. Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει. Από εκεί και πέρα αυτοί που ήταν μαζί θα μείνουν μαζί κι οι χωρισμένοι θα είναι χωρισμένοι. Για την επόμενη σεζόν, δε θα κάνουμε κάποιο χρονικό άλμα γιατί τώρα είναι όλο το ψωμί με την χούντα».

Για την καριέρα της και τη στάση της στο θέατρο, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως «η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”». Εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως στην υποκριτική έχει πολλή υπομονή. «Το τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις Άγριες Μέλισσες για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA