Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Αντιγόνη Δρακουλάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αγάπη της για την υποκριτική, η οποία προέκυψε από πολύ νεαρή ηλικία, μιας και οι γονείς της διατηρούσαν κινηματογράφο, τους δραματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους, τα «όχι» στην καριέρα της και τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει. Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα».

Παραδέχτηκε, μάλιστα, πως μετανιώνει που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός της αγελάδας» αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα το έκανε. «Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανε αυτό το επάγγελμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA