Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι, πλέον, μια κοινή παραδοχή πως οι τελευταίες ελληνικές παραγωγές, δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από εκείνες του εξωτερικού και κυρίως του Netflix. Είδαμε πως το Έτερος Εγώ, βρέθηκε ένα βήμα πριν την είσοδό του στην online streaming πλατφόρμα, αφού πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Μπορεί η συνεργασία αυτή να μην ευδοκίμησε, το σημαντικό, όμως, είναι ότι οι ελληνικές παραγωγούν αξίζουν την προσοχή μας. Μία ακόμα που περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία, είναι το νέο ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ 42°C, παραγωγής Cosmote TV, που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00. Με συνολικά οκτώ επεισόδια που θα είναι διαθέσιμα για να γίνει το σωστό binge-watching, ξεκινώντας από απόψε και μέχρι το τέλος του Σαββατοκύρακου, η θερμοκρασία.. θα ανέβει επικίνδυνα. 

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του νησιού, η οποία κλονίζεται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η ημέρα του θανάτου της επισκιάζει την ημέρα της επιστροφής της αδερφής της, Λένας, η οποία καλείται να έρθει αντιμέτωπη με το τραγικό και δυσάρεστο συμβάν. Το πιο περίεργο, ακόμα, είναι πως το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στην ίδια ακριβώς τοποθεσία που είχε βρεθεί και η σωρός της μητέρας τους, έξι χρόνια πριν. Στην προσπάθεια της να ανακαλύψει την αλήθεια και τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της αδερφής της, η Λένα θα βρει βοήθεια στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου, ενώ μυστικά και μνήμες επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Οι ηθοποιοί που πλαισιώνουν το καστ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Theo Alexander και η Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

Η μικρότερη αδελφή της Καίτης και της Ελένης είναι η Μαρία, η μητέρα της Λένας, την οποία υποδύεται η Μπέτυ Αποστόλου. Ήταν μια γυναίκα, η οποία της άρεσε να προκαλεί κι αναζητούσε την επιβεβαίωση μέσα από τα βλέμματα των ανδρών, χωρίς να ασχολείται ιδιαίτερα με την ανατροφή των δυο της κορών της, Λένας κι Άννας. Ο άνδρας της, Μιχάλης, από την άλλη, ο ρόλος που υποδύεται ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, είναι ένας τρυφερός άντρας με μπόλικη αγάπης, ο οποίος επιλέγει να βλέπει μόνο τις αρετές της γυναίκας του, συνεχίζοντας να πιστεύει ότι θα μπορέσει ίσως κάποια στιγμή να την αλλάξει.

Δείτε το trailer:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA