Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να ανακοινώσει στους παίκτες του Survivor παράταση για ένα μήνα, αποτέλεσε την αρχή της... επανάστασης, μιας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν ήθελαν να κάτσουν ακόμα ένα μήνα στον Άγιο Δομήνικο για να διεκδικήσουν τον τελικό και τη νίκη. Ο Τζέιμς Καφετζής άνοιξε την πόρτα της εξόδου, ο Νίκος Μπάρτζης τον ακολουθεί, όμως δεν τελειώνουμε εδώ. Ο Τριαντάφυλλος φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που αναμένεται να το δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια.

Ξέρουμε τι θα σκεφτείτε. Αυτό που σκεφτήκαμε κι εμείς. Ο Τριαντάφυλλος όλο αποχωρεί και όλο μένει. Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε γιατί είναι σαν την παραβολή  με τον ψεύτη βοσκό. Όλο του έτρωγαν οι λύκοι τα πρόβατα για πλάκα, όταν όμως συνέβη πραγματικά, κανείς δεν τον πίστεψε και πάνε τα πρόβατα.

Μπορεί λοιπόν στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής να βλέπουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ψημένος για να πάει ως το τέρμα και να λέει «θα μείνω εδώ», αλλά φαίνεται πως το σενάριο της αποχώρησης είναι πιο έντονο στο μυαλό του από κάθε άλλη φορά. Αν βέβαια ισχύει η ρήτρα αποχώρησης, ότι δηλαδή όποιος φεύγει μόνος του δεν παίρνει όλο το συμφωνημένο ποσό, δεν ξέρουμε πόσο θα θέλει ακόμα να φύγει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA