Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είσοδος της στη Φάρμα θα αποτελούσε έναν δεύτερο πόλο για τον τηλεθεατή, μετά τον Στράτο Τζώρτζογλου. Όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Στράτος έφυγε το περασμένο Σάββατο και τώρα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε μπόρεσε να παραμείνει για περισσότερο από μια βδομάδα και κάτι ψιλά. Στα αγωνίσματα αποχώρησης τέθηκε αντιμέτωπη με την Έλενα Τσικιτίκου και θα μπορούσε να είχε βγει νικήτρια, αν δεν πείσμωνε τόσο στο τελευταίο αγώνισμα. Σε κάθε περίπτωση, η προσαρμογή της στη Φάρμα ξάφνιασε και το κοινό και την ίδια.

Από τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βγήκε υποψήφια στη Φάρμα, φαινόταν σαν προτετελεσμένο γεγονός η αποχώρηση της. Σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα της στα social media από το απόγευμα της Πέμπτης και με όσα είχαν ειπωθεί σε εκπομπές για γρήγορη αποχώρηση της, δε φαινόταν ότι θα συνεχίσει κι άλλο στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Παρόλα αυτά, έφτασε κοντά στην παραμονή. Κι ίσως να την είχε πετύχει αν στο τελευταίο αγώνισμα δεν είχε τόση εμπιστοσύνη στη μνήμη της.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Υποψήφια προς αποχώρηση η Παναγιώταρου - Οι αναρτήσεις στο Instagram δείχνουν αποχώρηση 

Ο στόχος ήταν να απομνημονεύσουν οι δύο παίκτριες έναν πίνακα και να μεταφέρουν έναν μικρό βράχο στην άλλη πλευρά του αχυρώνα, όπου θα έπρεπε σε έναν άδειο πίνακα να σχηματίσουν όσα είδαν. Για κάθε φορά που ήθελαν να ξαναδούν τον αρχικό πίνακα, θα έπρεπε να κάνουν μπρος πίσω τη διαδρομή με τον βράχο. Η Έλενα Τσικιτίκου την έκανε 3-4 φορές. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε τόση πίστη στο μνημονικό της που θέλησε να το πετύχει χωρίς να επιστρέψει στον αρχικό πίνακα. Κι ήταν πολύ κοντά, αφού μόνο 2 σημεία δεν είχε βάλει σωστά. Όταν αποφάσισε να πάει να τον ξαναδεί, η Έλενα Τσικιτίκου είχε ολοκληρώσει τον πίνακα της και είχε κερδίσει. Μια νίκη που σήμανε και την αποχώρηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κατά την αποχώρηση της, όπως όλοι όσοι φεύγουν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε τις σκέψεις της στο βιβλίο επισκεπτών που έχει η Φάρμα και μίλησε στην κάμερα για όλα όσα θα της λείψουν και για τους παίκτες που ήρθε κοντά. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη δεν ήταν σε αυτές φυσικά, αφού την πρότεινε για μονομάχο στην πρώτη κιόλας εβδομάδα της.

«Πιστεύω ότι η επιστροφή σπίτι μου θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία θα στενοχωριέμαι που έφυγα τόσο νωρίς, αλλά από την άλλη ένιωσα τέτοια ανακούφιση. Πίστευα ότι δε θα κερδίσω ούτε ένα αγώνισμα. Ούτε η ίδια δεν πίστευα όλο αυτό που πέτυχα. Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο. Θα μου λείψουν οι άνθρωποι από τη Φάρμα. Θα μου λείψει ο πατερούλης μου, ο Ιατρόπουλος, θα μου λείψει ο ψυχαναλυτής μου ο Θανάσης Πάτρας, θα μου λείψει η Κάτια, θα μου λείψει η Μαρία που ταιριάξαμε τόσο πολύ και θα μου λείψει ο Κώστας που είναι πολύ καλό παιδί. Στη Φάρμα ήρθα κοντά στη φύση. Πιστεύω θα λείψει στα παιδιά η μαγειρική μου. Θα μου λείψει επίσης το υπέροχο γάλα από τις κατσίκες. Με περιμένει όμως μια ζωή εκεί έξω, γεμάτη υπέροχους ανθρώπους και όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο της παρουσίας της στη Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσέφερε στο τηλεοπτικό κοινό μερικές ακόμα εικόνες από το εντυπωσιακό της κορμί, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να την αποθεώνει ξανά κατά τη διάρκεια του μπάνιου της, ενώ στην πορεία την είδαμε να βοηθάει τον Ντούπη με το δικό του μπάνιο.

Το βράδυ, ο Θανάσης Πάτρας είπε να εγκαινιάσει ένα event χορού των παικτών, όπου η Παναγιώταρου χόρεψε μαζί με την Κατσογρεσάκη προς έκπληξη όλων. Η πιο αστεία στιγμή πάντως ήταν το τανγκό του Γκρέκα με τη Μαρία Μιχαλοπούλου και το breakdance του Ιατρόπουλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA