Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πρώτο δείγμα για το τι θα ζήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Τζέιμς Καφετζής το πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Από κει η παραγωγή τον μετέφερε στα γραφεία για κάποια διαδικαστικά και στη συνέχεια ξανά στο αεροδρόμιο, όπου ο πρώην παίκτης του Survivor πήρε το αεροπλάνο για να πάει στη Ρόδο και να δει μετά από πέντε μήνες τους ανθρώπους του. Αυτό όμως που συνάντησε δεν θα το περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Μια γεύση από το πώς επηρεάζουν τα τηλεοπτικά προγράμματα και δη τα ριάλιτι, τη ζωή μας πήραμε με τις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, από την υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τυρέλης μετέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της ότι οι γονείς του είχαν ενημερώσει φίλους και γνωστούς για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει, η οποία περνούσε από το Φαληράκι της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη:  Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Καφετζής - Κοσμοσυρροή για χάρη του στο αεροδρόμιο

Όταν λοιπόν έφτασαν εκεί, ο Τζέιμς Καφετζής είδε τριψήφιο αριθμό ανθρώπων να τον υποδέχονται με συνθήματα και φωτοβολίδες, ενώ αρκετοί πήγαν κοντά του για να του δώσουν δώρα. Στο βίντεο που προβλήθηκε τον βλέπουμε να έχει ανέβει σε κάποιο βάθρο, να κρατάει ένα κύπελλο και φορώντας τη μπλε μπαντάνα του πανηγυρίζει μαζί με τους συντοπίτες του. Εννοείται πως με την παρουσία του εκεί, πήραν φωτιά τα κινητά, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν.

Είναι βέβαιο πως από δω και πέρα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι μια μεγάλη ατραξιόν όπου και να βρεθεί και σίγουρα θα υπάρξει άνθιση στην οικογενειακή επιχείρηση με τα boat parties.

Φωτογραφία: NDP

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA