Μενού
  • Α-
  • Α+

Από εκεί που σταμάτησε στο προηγούμενο επεισόδιο συνέχισε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Στο αγώνισμα επικοινωνίας της Τετάρτης τον είδαμε να επιτίθεται στον Κόρομι, όπως το ίδιο συνέβη και στο επεισόδιο της Κυριακής. Μόνο που αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε αρκετά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Ασημακόπουλο το βράδυ πριν κοιμηθούν και του φώναζε ότι όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, θα αγωνιστεί και θα τον κερδίσει.

Η κατάσταση ξέφυγε αρκετά την επόμενη ημέρα, με τους Μπόγδανο, Κόρομι, Χαμπέρη, Νικολέττα και Ασημακόπουλο να συζητούν μεταξύ τους για τα λόγια του Τριαντάφυλλου προς τον Ασημακόπουλο. Ο Ντάφυ γύρισε και είπε με ύφος «Θα σε νικήσω άμπαλε, ε άμπαλε. Σε είδαμε και σήμερα τι έκανες» και ο Ασημακόπουλος του απάντησε εξίσου ειρωνικά «κρατούσα δυνάμεις για το ατομικό ρε, γι΄αυτό», το οποίο ήταν σαφής μπηχτή για τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου πριν το αγώνισμα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Έτσι εξηγείται η αλλαγή συμπεριφοράς της Κόκκινης Ομάδας προς τον Τριαντάφυλλο

Καθώς λοιπόν η πεντάδα αυτή σχολίαζε αυτή την αντιπαράθεση μέσα στη νύχτα, ο Μπόγδανος ανέφερε τα εξής:

«Το ότι θα σε κερδίσει στο ατομικό, γελάνε τα φρύδια μου, ειλικρινά. Ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που είναι, τον έχουμε μάθει τόσο καιρό και το τελευταίο που έχουμε να κάνουμε είναι να του δίνουμε τροφή. Γι΄αυτό θέλω να απέχω». 

Αυτός που δε θέλει να συμμετέχει σε εντάσεις δηλαδή, ο Μπόγδανος, είπε αυτά που είπε. Ο Τριαντάφυλλος που είχε στήσει αυτί λίγα μέτρα πιο πέρα, προσέγγισε τους 5 με σκοπό να δικαιολογηθεί για την επίθεση που έκανε στον Κόρομι μετά το αγώνισμα κι ήταν εμφανές πως τον είχε καθοδηγήσει ο Σάκης Κατσούλης. Εξάλλου, ήταν ο Κατσούλης που είχε πει στην κάμερα ότι ο Τριαντάφυλλος είπε άλλα απ΄αυτά που εννοούσε.

Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Τριαντάφυλλος συνάντησε ομαδικό τείχος, με τον Ασημακόπουλο να σηκώνεται και να αποχωρεί, τη Νικολέττα να τον ειρωνεύεται και τον Κόρομι να αποχωρεί επίσης. Όμως ο τελευταίος δεν πρόλαβε να σηκωθεί. Ο Τριαντάφυλλος στήθηκε μπροστά του και του φώναζε «Δε σε φοβάμαι. Επειδή είσαι 10 κιλά πιο βαρύς, νομίζεις θα σε φοβηθώ; Δε σε φοβάμαι. Το πιστεύω, θα έφευγες. Σεβάσου το κοινό που με κράτησε 9 φορές, εγώ δεν παίζω με χαρτί γιατρού ρε».

Ο Κόρομι από την πλευρά του γελούσε και κορόιδευε τον Τριαντάφυλλο λέγοντας «Τι με πλησιάζεις; Έτσι, σήκω στις μύτες, σήκω στις μύτες. Μάθε να σέβεσαι. Μιλούσα για την οικογένεια μου κι εσύ δε με σεβάστηκες». 

Αυτή η λεκτική αντιπαράθεση γινόταν με τους δύο να έχουν έρθει πολύ κοντά και δε θα ήταν απίθανο να μαθαίναμε ότι ήρθαν στα χέρια και δεν προβλήθηκε. Κάτι που θα ήταν περισσότερο δικαιολογημένο μετά τη φράση έπαρσης του Τριαντάφυλλου που έκανε λόγο για το μεγάλο συμβόλαιο που έχει υπογράψει και τα πολλά λεφτά που παίρνει, άρα γι΄αυτό συνεχίζει να μένει στο Survivor.

Λίγο μετά έλεγε στην κάμερα:

«Είναι δυνατόν να μην καταλάβω τι λένε για μένα; Αλλά κανείς δεν ήρθε να μου τα πει πρόσωπο με πρόσωπο. Άλλη μια φορά από πίσω. Από τη μία πρόεδρος και red family και προεδράρα κι από την άλλη πισώπλατες μαχαιριές. Θα μείνω εδώ όσο χρειαστεί, όσο κι αν σας πονάει, γιατί ο σκοπός μου είναι ιερός και θα τον εκπληρώσω. Θα χάσω άλλα 20 κιλά, αλλά θα εκπληρώσω το όνειρο μου. Δεν είστε άξιοι εσείς να με κρίνετε. Για ποιο λόγο το κάνετε και στενοχωριέμαι»;

Πέρα από τον προκλητικό τρόπο που απευθύνθηκε ο Τριαντάφυλλος στον Κόρομι, έχει χίλια δίκια ακριβώς επειδή για άλλη μια φορά Ασημακόπουλος, Νικολέττα και Μπόγδανος του επιτίθονταν για πράγματα που τα κάνει όλο τον καιρό σε όλους και δεν έβγαλαν κουβέντα πριν. Τώρα τους ενοχλεί ξανά. 

 Σε όλη αυτή την κατάσταση, Μαριαλένα και Κατσούλης είχαν κρυφτεί και έμειναν αμέτοχοι, αλλά το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαν οι δυο τους μαζί με τον Τριαντάφυλλο και του έδειξαν στήριξη. Γιατί άραγε;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA