Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αναμενόταν, ο Νίκος Μπάρτζης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Survivor, δυστυχώς με άδοξο τρόπο, καθώς το πρόβλημα με τα γόνατα του δεν του επέτρεψε να πει αντίο στο κοινό. Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο όπου ανέφερε στους παίκτες ότι οι γιατροί εξήγησαν στον Μπάρτζη πως το πρόβλημα στα γόνατα του θα τον κρατούσε για καιρό εκτός αγωνισμάτων. Όμως ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κάθεται στον πάγκο και να απολαμβάνει έπαθλα που κερδίζουν άλλοι. Σε αυτό το σημείο η κάμερα έπεσε πάνω στον Τριαντάφυλλο.

Αφού ο παρουσιαστής ζήτησε την άποψη όλων των παικτών γι΄αυτή την αποχώρηση και ευχήθηκε στον πρώην πια παίκτη του Survivor τα καλύτερα, ακολούθησαν οι ανακοινώσεις προς τους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τριαντάφυλλος και Κόρομι - «Δε σε φοβάμαι» φώναζε ο τραγουδιστής

«Αυτή η μαγική διαδρομή του Survivor έχει δύο μεγάλες στάσεις. Η πρώτη στάση ήταν η Ένωση. Η δεύτερη στάση στην οποία φτάνετε και σας συγχαίρω γι΄αυτό, είναι η αλλαγή από ομαδικό σε ατομικό. Από δω και πέρα η προσπάθεια σας γίνεται ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Στα αγωνίσματα όμως επάθλου και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο διαφορετικές ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Αμέσως μετά θα παίξετε σε αγώνισμα όπου θα ισχύσει η διαδικασία επιλογής αρχηγών».

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για μεγάλη ανατροπή, καθώς πλέον δεν υπάρχουν σταθερές ομάδες και κανείς από τους παίκτες δεν μπορεί να ξέρει με ποιον θα πάνε μαζί στα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας. 

Στην πορεία του επεισοδίου, οι παίκτες συζήτησαν γι΄αυτές τις αλλαγές και εκεί έκανε την εμφάνιση του και ο Νίκος Μπάρτζης που πήγε να τους αποχαιρετήσει. «Δε μπορούσα να φύγω έτσι χωρίς να χαιρετήσω κάποια παιδιά με τα οποία είμαστε εδώ από την αρχή και έχουμε περάσει αρκετή πείνα. Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρω το έπαθλο αν μείνω. Αξίζει όμως να διαλύσω τα γόνατα μου για τα λεφτά που κάποια στιγμή θα τελειώσουν; Έχω κάτσει κι έχω σκεφτεί τα πάντα. Όσο ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που δε θα μπορούσα να παίξω, όπως και έγινε - πονάω πάρα πολύ - δε θα μπορούσα να κάθομαι στον πάγκο και να παίζουν άλλοι για μένα. Δεν το βρίσκω σωστό για τα υπόλοιπα παιδιά».

Η Μαριαλένα του έβγαλε το καπέλο για την απόφαση του, η Νικολέττα Μαυρίδη άφησε μπηχτή για τον Τριαντάφυλλο που μένει δίχως να αγωνίζεται που τώρα ξαφνικά την ενόχλησε, ενώ συγκινητική στιγμή ήταν αυτή όπου ο Μπάρτζης είπε στην Ελένη ότι θα το πάρει κι εκείνη δάκρυσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA