Μενού
  • Α-
  • Α+

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες μακριά από το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τον δεύτερο κύκλο να κλείνει οριστικά την ιστορία για να ανοίξει ο επόμενος, αυτός της εποχή της χούντας, και όλα τα μυστικά να αποκαλύπτονται. Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, με τα πολλαπλά μέτωπα, τις ανατροπές και τις καταιγιστικές εξελίξεις. Ένα ακόμα επεισόδιο, απόψε το βράδυ, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις αδερφές Σταμίρη να έχουν έκδηλη ανησυχία με το βιβλίο του Νικηφόρου, όπου σε αυτό εξιστορείται ο θάνατος του Σέργιου.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Τότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο:

Εκτός από τον Νικηφόρο, οι αδερφές Σταμίρη καλούνται να αντιμετωπίσουν και τον Δούκα, ο οποίος κάνει μια κίνηση που ανατρέπει τα πλάνα του συνεταιρισμού και που μπορεί να αποβεί καταστροφική. Η κίνηση αυτή καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Από την άλλη, στην οικογένεια των Σεβαστών, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας Σεβαστός όχι μόνο χάνει έναν ακόμη γιο, αλλά έχει και την Πηνελόπη να τον αμφισβητεί συνέχεια. 

Την ίδια ώρα, ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA