Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναπτερωμένο είναι το ηθικό του Τριαντάφυλλου, που κέρδισε δύο φορές τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο χθεσινό παιχνίδι επάθλου. Ο τραγουδιστής που ανήκει πλέον στην ομάδα των μπλε, προκάλεσε την έκπληξη των αντιπάλων του που μέχρι πρότινος τον έβλεπαν να βρίσκεται συνεχώς στο πάγκο και να μη βοηθάει την κόκκινη ομάδα στους αγώνες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος με τη σειρά του δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Τι σου ξημερώνει κάθε μέρα εδώ στο νησί, δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλάζουν οι ομάδες, αλλάζουν τα ονόματα στις αρχές, μετά μπλέκονται οι παίχτες και τώρα ξαφνικά αρχηγοί εγώ και η Καρολίνα. Κι εκεί που διαλέγαμε τις ομάδες και λέγαμε που θα σκάσει η ωρολογιακή βόμβα του Ντάφυ, σκάει στην Καρολίνα και αποδεικνύεται ότι,τελικά, είναι παιχτούρα. Έπρεπε να τον είχα διαλέξει πρώτο, αντί του Σάκη».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή στο Instagram - Επιβεβαιώνει την παρουσία του στην υποδοχή του Μπάρτζη στο Ζευγολατιό

Ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε σε ησυχία τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τη διπλή του νίκη, ωστόσο μικρή σημασία έχει, αφού από σήμερα ξεκινάει η ατομική ασυλία και ο καθένας παίζει για τον εαυτό του, οπότε θα κληθούν να αποδείξουν πόσες αντοχές και δυνάμεις έχουν οι παίκτες. Με τρεις ζωές ο καθένας, στο τέλος οι δύο νικητές θα μονομαχήσουν και ο νικητής δεν θα μπορεί να ψηφιστεί και θα έχει το δικαίωμα να δώσει έναν υποψήφιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA