Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα εξελίσσονταν ομαλά και αδιάφορα στο επεισόδιο του Survivor χθες, μέχρι που ήρθε το συμβούλιο ψηφοφορίας. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας που είχε προηγηθεί, ο Ασημακόπουλος είχε βγει νικητής. Έτσι, στο συμβούλιο θα έβγαιναν δύο υποψήφιοι, ένας από κανονική ψηφοφορία κι ένας που θα τον πρότεινε ο Ασημακόπουλος. Από την πρώτη διαδικασία, υποψήφιος βγήκε, όπως αναμενόταν, ο Τριαντάφυλλος. Από τη δεύτερη διαδικασία, υποψήφιος βγήκε ο Σάκης Κατσούλης. Κι αυτή η επιλογή του Ασημακόπουλου δεν άρεσε στη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο.

Οι 9 παίκτες του Survivor φαινόταν να τα βρίσκουν μια χαρά μετά τις αλλαγές στις ομάδες και με τη μετάβαση στο ατομικό από το ομαδικό. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρομι αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις, στα αγωνίσματα όλοι φώναζαν για όλους και δεν υπήρχε ίχνος κόντρας. Όταν όμως ήρθε το βραδινό συμβούλιο, ο Ασημακόπουλος «'εβαλε φωτιά». 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε ξαφνικά από τον Τριαντάφυλλο - Η ατάκα του μετά την ήττα στο αγώνισμα

Το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από Μαριαλένα και Κατσούλη να τον ψηφίσουν για να βγουν από τη δύσκολη θέση, κρίθηκε από τον Ασημακόπουλο ως κίνηση στρατηγικής από την τριάδα και αυτό δεν πέρασε αναπάντητο από τον Τριαντάφυλλο. Οι τόνοι ανέβηκαν, οι παίκτες άρχισαν να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα και αποδεικνυόταν πόσο δίκιο είχαν ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Έκλαψε η Μαριαλένα, επιτέθηκε σε όλους ο Τριαντάφυλλος

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κατσούλη, η κατάσταση ξέφυγε περισσότερο. Η Μαριαλένα, που τόνιζε διαρκώς ότι ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά θα σεβαστεί όποιον ψηφίσει με βάση τις φιλίες, δεν αποδέχτηκε την επιλογή του Ασημακόπουλου. Αντιθέτως, κατέφυγε σε φωνές και δάκρυα.  «Εμένα γιατί δε με ψήφισες;» έλεγε στον Ασημακόπουλο κι εκείνος απαντούσε «γιατί με κάνετε να νιώθω τύψεις για την επιλογή μου, δε μπορούσα να ψηφίσω τους φίλους μου».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα. Ο Σάκης δεν το αξίζει. Στενοχωριέμαι γιατί είναι τίμιο παιδί. Το θεωρώ άδικο ρε φίλε. Ας ψήφιζε εμένα. Είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά. Πέρα του ότι είμαστε κοντά, για μένα είναι πρώτος σε στατιστικά. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, πάντα με το χαμόγελο, να βοηθήσει την ομάδα του... Ο Γιώργος τον βγάζει στον τάκο στρατηγικά, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και δε θέλει να τον βρει μπροστά του αργότερα». 

Η Μαριαλένα φυσικά δεν ήταν μόνη της σε αυτό το ντεμαράζ. Είχε τον Τριαντάφυλλο να ωρύεται και να κατηγορεί τον Ασημακόπουλο. «Γιατί δεν ψήφισες για παράδειγμα τη Μαριαλένα και ψήφισες τον συμπαίκτη σου. Αυτό που κάνεις, είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Δε θα σταματήσουμε. Θα πούμε τη γνώμη μας». Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης πήγε κι έκατσε στον πάγκο των Μπλε, με τον Κόρομι να πηγαίνει στους Κόκκινους, και προσπάθησε να κατευνάσει τον θυμό της Μαριαλένας. Με αυτόν τον τρόπο είδαμε τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο Survivor και το σχέδιο που έχει μπει σε εφαρμογή από τους 6 της παρέας των πρώην Κόκκινων, κάτι πουυ θα επιβεβαιωθεί στο αποψινό επεισόδιο. Εκεί όπου θα διεξαχθεί μια ακόμα ψηφοφορία και η Μαριαλένα δύσκολα δεν θα είναι υποψήφια. 

Αν όμως πάρει την ατομική ασυλία αυτή ή ο Κατσούλης, τότε ο Ασημακόπουλος θα είναι υποψήφιος. Όποιος κι αν είναι ο τελικός συνδυασμός, η κοινή υποψηφιότητα Κατσούλη και Τριαντάφυλλου ίσως αλλάξει πολλά δεδομένα. Από τη μία ο Τριαντάφυλλος έχει μείνει 9 φορές στο παιχνίδι και ο Κατσούλης δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Από την άλλη, στα τελευταία επεισόδια ο Τριαντάφυλλος έχει χάσει δυναμική στο κοινό και ίσως να είναι αυτή η φορά που θα αποχωρήσει, για να μείνουν στο Survivor μόνο οι μάχιμοι αγωνιστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA