Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες προμηνύονται συγκλονιστικά. Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε κάποιες από τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε ένα τέλος της σεζόν που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Σύμφωνα με το spoiler, στα επόμενα επεισόδια δε θα δούμε μόνο τις συγκρούσεις του Δούκα με τις αδερφές Σταμίρη και τον συνεταιρισμό ή του Μελέτη και του Αχιλλέα με τον Γραμματικό και όσα κρύβει πίσω της η δολοφονία του Θέμελη. Θα δούμε και το αρχικό γεγονός της σειράς, τη δολοφονία του Σέργιου, να εμφανίζει νέους κινδύνους για τις χιλιοταλαιπωρημένες αδερφές.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε την εμφάνιση της Δόμνας που προκαλεί αναστάτωση στον Δούκα και τον Μελέτη. Έχουμε τον εκνευρισμό του Κωνσταντή που φεύγει από το Σεβαστέικο και αγνοείται η τύχη του, ενώ βλέπουμε και την προσπάθεια του Γραμματικού να πείσει τον Λούβαρη να μιλήσει. Έχουμε τέλος και τη σύγκρουση του Δούκα με τον συνεταιρισμό που μπορεί να αποβεί καταστροφική, γι΄αυτό και οι αδερφές Σταμίρη επιχειρούν να του αλλάξουν τα μυαλά μαζί με τον Μιλτιάδη.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Επίθεση από τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες - «Έχεις χάσει τη μπάλα Πετράκο, μόνο η Μπάρμπα σου έμεινε

Τα όσα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο είναι μόνο η αρχή για όσα θα έρθουν, ιδίως προς το τελικό επεισόδιο της χρονιάς για τις Άγριες Μέλισσες. Ο Αλέξης Μίχας έδωσε spoiler στο Πρωινό, όπου αποκάλυψε ότι η Μυρσίνη μαθαίνει πως η δολοφονία του γιου της Σέργιου ήταν αποτέλεσμα δράσης όχι μόνο της Ελένης, μα και των τριών αδελφών. Η Μυρσίνη διψάει για εκδίκηση, όσο κι αν τα παιδιά της προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο ώστε Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω, Λάμπρος, Μιλτιάδης, Νικηφόρος και Κωνσταντής θα βρεθούν ταμπουρωμένοι και πολιορκημένοι στο σπίτι των Σταμίρηδων. Μετά απ΄αυτό θα ξημερώσει μια μέρα που το Διαφάνι δεν θα είναι ίδιο σε κανένα του σημείο. Όλα θα έχουν διαλυθεί και κανείς δεν ξέρει ποιος θα βγει ζωντανός απ΄αυτό το ξεκαθάρισμα στις Άγριες Μέλισσες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA