Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Βασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, το μεσημέρι της Τρίτης, και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στο παρελθόν, από δύο άντρες και μάλιστα επώνυμους. Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα. Δύο άτομα επώνυμα. Είχα πάει για δουλειά στο σπίτι τους, να ακούσουν τα τραγούδια μου και μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους. Έφυγα».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χρυσοστόμου: Πήγα να πεθάνω τρεις φορές στον ύπνο μου, τότε αποφάσισα να μην ξαναπιώ

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γιο του, Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, ωστόσο αν θελήσει να κάνει το μεγάλο comeback, θα το κάνει. «Ο Γιώργος έκανε πολύ καλά που τα άφησε όλα! Ξέρω πως λείπει πάρα πολύ αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια ωραία δουλειά, του έχει φέρει λεφτά, είναι επώνυμος και αν θέλει να κάνει comeback θα το κάνει» πρόσθεσε ο τραγουδιστής για τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.

O τραγουδιστής, μίλησε και για τον Φρανκ Σινάτρα, που γνώρισε όσο βρισκόταν στην Αμερική λέγοντας πως ήταν «γλυκύτατος άνθρωπος, ό,τι έλεγε έπρεπε να γίνει. Νόμος». Τέλος, στα τελευταία σχέδια του Γιάννη Βασιλείου, βρίσκεται ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Μάγισσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA