Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ένταση αναμένεται, και σήμερα, να κορυφωθεί στο MasterChef, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν στην μαγειρική, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα τη θάλασσα. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα βαθμολογήσουν τα πιάτα των παικτών, μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Executive Chef του «Four Seasons Astir Palace», Bertrand Valegeas και τον Head Chef του εστιατορίου «Pelagos», Luca Piscazzi.

Ωστόσο, στο trailer της δεύτερης δοκιμασίας, ακούμε ότι το πιάτο της Μαργαρίτας Νικολαϊδη είναι καμμένο, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίζεται έξαλλος με πιάτο παίκτη, που όπως λέει, είναι τελείως «εκτός θέματος». 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η 4αδα που παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό - Πότε θα τον παρακολουθήσουμε

Να σημειωθεί πως η σημερινή ομαδική δοκιμασία είναι η τελευταία, για τους επτά του ριάλιτι μαγειρικής, αφού πλέον τα πράγματα θα μπουν στην τελική ευθεία. Το MasterChef 5, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα ρίξει αυλαία τέλος Μαΐου και ο τελικός θα «φιλοξενηθεί» από μεγάλο ενοδοχείο της Χαλκιδικής. 

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA