Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικό προμηνύεται το αυριανό επεισόδιο στη σειρά Άγριες Μέλισσες, αφού το Διαφάνι θα έρθει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις που τώρα θα βρουν το φως της επιφάνειας και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και τα μέτωπα πολλαπλά. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τη δολοφονία του Σέργιου να εμφανίζει νέους κινδύνους για τις αδερφές Σταμίρη, την ίδια ώρα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και τις συγκρούσεις με τον συνεταιρισμό.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Στο Διαφάνι έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Στο σπίτι των Σεβαστών η ατμόσφαιρα είναι περίεργη μετά την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προκειμένου να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα, μένει, όμως, να τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει, όσο η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της, καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ένα αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA