Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλιμακώθηκε η ένταση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να δώσει τον Σάκη Κατσούλη υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, έχοντας κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία. Υπενθυμίζουμε πως οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει, αφού πλέον οι παίκτες αγωνίζονται για προσωπικό τους όφελος, με σκοπό να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο όσο περισσότερο μπορούν. Ο καθένας έχει από τρεις ζωές και στο τέλος, ο νικητής κερδίζει την ατομική ασυλία και έχει το δικαίωμα να υποδείξει έναν συμπαίκτη του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Η μητέρα της Μαριαλένας ξαναχτυπά: «Δέχομαι επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου»

Το χθεσινό επεισόδιο επικεντρώθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τριαντάφυλλο που ξέσπασαν και κατηγόρησαν τον Ασημακόπουλο για παιχνίδι στρατηγικής, παρόλο που το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην τελική ευθεία και είναι λογικό, οι παίχτες που είναι καλοί αγωνιστικά, να βγαίνουν πιο εύκολα στη… σέντρα.

Οι τέσσερις υποψήφιοι 

Από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος από την κάλπη και στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες έδωσαν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία είχε μία ψήφο λιγότερη από τη Μαριαλένα στην κάλπη.

Θα μπορούσε να υποδείξει τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Σάκης Κατσούλης που κέρδισε στον τελικό των αντρών, τον Γιώργο Κόρομι, αγωνίστηκε με την νικήτρια των γυναικών, Ελένη Χαμπέρη, κερδίζοντας τη με εύκολο τρόπο. Με την ατομική του ασυλία θα μπορούσε να υποδείξει τον Ηλία Μπόγδανο, ως εξίσου έναν καλό παίκτη, ωστόσο αυτό θα ήταν μία κακή κίνηση και γύρισμα μπιφτέκας, όπως λένε στο Survivor, αφού θα κατηγορούνταν και ο ίδιος για στρατηγική.

«Από το χθεσινό συμβούλιο που βγήκα υποψήφιος, άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά. Άτομα που δεν περίμενα ότι θα σκεφτούν στρατηγικά σε κανένα επίπεδο του παιχνιδιού ήμουν πεπεισμένος γι'αυτό, από την πρώτη κιόλας στιγμή το έκαναν. Χθες ξεκίνησα ψηφίζοντας αγωνιστικά, σήμερα η μέρα εξελίχθηκε αλλιώς και ήμουν τυχερός που απέκτησα το τοτέμ της ατομικής ασυλίας και με έβαλε σε ακόμα περισσότερες σκέψεις γιατί είμαστε στην τελική ευθεία και όντως αν δεν παίξεις στρατηγικά έχεις αποτύχει. Η αλήθεια είναι, πως πήρα την απόφαση μόνος μου. Μετά από έντονη σκέψη, θα συνεχίζω να ψηφίζω αγωνιστικά, επειδή μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος. Ήμουν ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά, οπότε κατέληξα στη γυναίκα», είπε ο Σάκης Κατσούλης για την υποψηφιότητα της Νικολέτας.

Ποιος αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νικολέτα Μαυρίδη είναι εκείνη που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης, με τον Τριαντάφυλλο για δέκατη φορά να παραμένει στο Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA