Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες, από τώρα, βρίσκεται αυτή τη περίοδο η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υπέγραψε το συμβόλαιο της με το κανάλι Mega και τον Σεπτέμβριο θα μας συστήσει την νέα της μεσημεριανή εκπομπή. Η παρουσιάστρια καθημερινά βρίσκεται στα γραφεία της νέας της τηλεοπτικής στέγης, προκειμένου να κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι Καρντάσιαν είχαν έρθει στην Ελλάδα και δεν πλήρωσαν ούτε ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και η οποία λέγεται πως θα έχει το ειδησεογραφικό κομμάτι στην εκπομπή, ενώ το δεύτερο πρόσωπο που έχει προσεγγίσει η παρουσιάστρια, είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Είναι δύο κορίτσια που έχουν κάνει συζητήσεις, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη, επίσης, έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων, αφού πρόκειται για μια σχέση καρμική και για τις δύο, με την ίδια να απαντάει θετικά στην πρόταση, με την προϋπόθεση να βρίσκεται στην εκπομπή τρεις «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Ωστόσο, δεν φαίνεται τελικά να δίνουν τα χέρια οι δύο γυναίκες, αφού η Ελένη Μενεγάκη θέλει μια σταθερή ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA