Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση στο υπόμνημα που στάλθηκε στον εισαγγελέα από τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον ισχυρισμό ότι ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, πήρε ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της ηθοποιού, με ανάρτηση του στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα». 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Τα κακουργήματα για τα οποία διώκεται – Ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Σε συζήτηση, μάλιστα, που είχε με την εκπομπή Πρωινό, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος σχολίασε την ανάρτηση και τόνισε «πως η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πως ο ίδιος προχωράει σε μια κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων». Τα όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή, ακολουθούν αναλυτικά: «Θεωρώ ότι είναι μια γραμμή πανικού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει σε κάτι που δεν έχει κατηγορηθεί. Αυτό με την Άννα-Μαρία είναι υπόθεση 20 χρόνια πριν, έχει παραγραφεί. Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι λίγο έωλα. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η κ. Παπαχαραλάμπους; Για ποιο θέμα; Επειδή είχαν κάποτε σχέση, αν είχαν; Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Άννα-Μαρία να βγει να καταγγείλει μετά από τόσα χρόνια επειδή δεν έκατσε μια σχέση.

Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο αυτό που κάνει. Είναι ανήθικο να βάζεις και τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όχι όμως να σπιλώνει άτομα με αυτή την υπερασπιστική γραμμή. Το ότι έχει μάρτυρα τη γυναίκα του, δε μειώνει το ανήθικο της υπόθεσης. Μου κάνει εντύπωση ότι απάντησε σε κάτι για το οποίο δεν κατηγορείται νομικά. Για μένα είναι μια τακτική δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη κι ό,τι πιάσει. Δηλαδή σε αυτά τα 20 χρόνια, αν η Παπαχαραλάμπους ήθελε να τον εκδικηθεί, δε θα έκανε κάτι; Θα περίμενε να ξεκινήσει το #metoo..;

Με την Άννα-Μαρία κάναμε τη σειρά Επιστροφή στον ΑΝΤ1, τη σκηνοθετούσα ένα χρόνο, δε χρειάζεται καν να αποδείξει το ήθος της. Είναι προσπάθεια διασυρμού της από τον Φιλιππίδη. Δε νομίζω πάντως να τα κατάφερε».

Αποτέλεσμα, πάντως, της ανάρτησης, ήταν να αποκλειστεί ο Σπύρος Μιχόπουλος από το Facebook για 24 ώρες, αφού δέχθηκε καταγγελίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA