Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καναπές του Central Perk. Το διαμέρισμα της Μόνικα. Οι πολυθρόνες του Τσάντλερ και του Τζόι. Το συντριβάνι και ο καναπές από τους τίτλους αρχής. Όλα τα σύμβολα αυτής της δεκαετούς πορείας των Friends κάνουν την εμφάνιση τους στο reunion, όπως βλέπουμε στο trailer, με τους 6 πρωταγωνιστές να περιπλανιούνται στο Studio 24, όπου γυρίστηκε η σειρά και να ξυπνούν αναμνήσεις, μα και ρίγη συγκίνησης. Και σε αυτό βοηθάει και η επιλογή του HBO να παρουσιάσει το reunion o Τζέιμς Κόρντεν, ένας παρουσιαστής που εκφράζει απόλυτα τον μέσο fan της σειράς.

Στο trailer που κυκλοφόρησε εν όψει της 27ης Μαΐου, απαντώνται πολλές απορίες σχετικά με το τι θα δούμε. Πρόκειται για ένα σόου δίχως σενάριο, με τους 6 πρωταγωνιστές να μοιράζονται αναμνήσεις καθώς κάθονται σε κάποια από τα sets της σειράς, ενώ δε λείπουν και τα παιχνίδια. Σε μια σκηνή τους βλέπουμε να κάνουν table read για το επεισόδιο όπου όλοι έμαθαν ότι ο Τσάντλερ κι η Μόνικα είναι ζευγάρι, το 15ο της 5ης σεζόν. Σε μια άλλη σκηνή ξαναπαίζουν το κουίζ που έπαιξαν Μόνικα, Ρέιτσελ, Τζόι και Τσάντλερ, στο 12ο επεισόδιο της 4ης σεζόν με αντάλλαγμα το διαμέρισμα. Αυτή τη φορά όμως οι ερωτήσεις είναι πιο δύσκολες και αφορούν σκηνές από τη σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Friends: Τι θα έκαναν 17 χρόνια μετά οι χαρακτήρες της σειράς - Οι 6 ηθοποιοί απαντούν

Εκτός από τους 6, θα εμφανιστούν και βασικοί γκεστ, όπως η Τζάνις, ο Γκάνθερ, ο Ρίτσαρντ και οι γονείς Γκέλερ, ενώ θα δούμε και πώς θα συμμετέχουν οι διάσημοι γκεστ. Η Κάρα Ντελεβίν κάνει πασαρέλα με το φόρεμα της Ρέιτσελ από τον γάμο του Μπάρι, που ήταν σαν βοσκοπούλα, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ εμφανίζεται με τη στολή του γιορτινού Αρμαντίλο που φορούσε ο Ρος στο 13ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.

Από ένα reunion των Friends δε θα μπορούσε να λείπει το προαιώνιο ερώτημα: ήταν ο Ρος και η Ρέιτσελ σε διάλειμμα; Όλοι απαντούν ναι, εκτός από τον Ματ ΛεΜπλανκ που έχει μια καλύτερη απάντηση, κόντρα σε όσα πρεσβεύει ο Τζόι Τριμπιάνι!

Η συγκίνηση θα είναι διάχυτη και είναι χαρακτηριστική η φράση του Μάθιου Πέρι που λέει «ορκίστηκα πως δε θα κλάψω». Δεν το πετυχαίνει!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA