Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο το Survivor φτάνει προς το τέλος του και οι παίκτες όλο και λιγοστεύουν τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαδικασία αποχώρησης. Μετά από πολλούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, με πείνα και κακουχίες, είναι λογικό οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, παρά τις διαφωνίες και τους τσακωμούς, να νιώθουν δεμένοι μεταξύ τους. Εξού και η χθεσινή αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, προκάλεσε βαθιά συγκίνηση και κλάματα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μπόγδανος και Κατσούλης στα μαχαίρια - «Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μου με αυτόν τον άνθρωπο»

Συγκίνηση, βέβαια, υπήρξε και νωρίτερα, μιας και το χθεσινό έπαθλο αφορούσε την επικοινωνία. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο αγώνισμα και απόλαυσαν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειες τους. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, αναμένοντας την ανακοίνωση του παρουσιαστή, Γιώργο Λιανού, για το ποιος αποχωρεί. 

Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη 

Με κλάματα και συγκίνηση αποχώρησε από το Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ήταν η τέταρτη υποψήφια αυτή την εβδομάδα, από τον Σάκη Κατσούλη που είχε κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Είναι δύσκολο, τρέμει η φωνή μου. Από το Survivor αυτά που κρατάω είναι οι στίβοι μάχης, ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το αγώνισμα να τρέχει καταπάνω μου σαν τρελός, οι πανηγυρισμοί, οι συμβουλές των συμπαικτών μου, το πάρτι της Ένωσης», είπε η Νικολέτα.

«Ρίζωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Άγιο Δομίνικο

Ο Τριαντάφυλλος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ υποψηφιότητας στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού για δέκατη φορά ο κόσμος του έδωσε τις ψήφους που θα τον κρατήσουν για ακόμη μία εβδομάδα στο Survivor. Μπορεί να μην είναι φαβορί στις αγωνιστικές του επιδόσεις, είναι όμως φαβορί του παιχνιδιού, αφού το κοινό δείχνει πως δεν πρόκειται να τον απομακρύνει εύκολα από τον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, πολλά θα αλλάξουν όταν το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA