Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε, χθες, ο ημιτελικός του Your Face Sounds Familiar, με τη Ματθίλδη Μαγγίρα να είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς. Η ίδια εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή ως Σωτηρία Μπέλλου, και γνώρισε την αποθέωση ερμηνεύοντας το τραγούδι Με Αεροπλάνα και Βαπόρια. Την ερχόμενη Κυριακή, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ANT1, με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου να ανακοινώνει τους τέσσερις φιναλίστ.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Spoiler: Η τετράδα του τελικού και ο μεγάλος νικητής

Οι τέσσερις φιναλίστ που θα είναι o Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ησαϊας Ματιάμπα, θα επιλέξουν μόνοι τους τις μεταμφιέσεις που θα παρουσιάσουν για τη βραδιά του τελικού, ενώ θα υπάρξουν μεταμφιέσεις κι από τους υπόλοιπους. Στην ανακοίνωση της η Μαρία Μπεκατώρου, αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Ρέππα, λέγοντας έφθασε η μεγάλη στιγμή που στο επόμενο επεισόδιο δεν θα χρειαστεί να βαθμολογήσει τις προσπάθειες των παικτών, που αποτελούσε το άγχος του σε κάθε επεισόδιο.

Να σημειωθεί πως το Your Face Sounds Familiar - All Star έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ο νικητής του κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA