Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι το Survivor να κλείσει τον κύκλο του για φέτος, στα μέσα Ιουλίου όπως έχει ανακοινωθεί, ο Ατζούν Ιλίτζαλι δε θα σταματήσει τις εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, και εκτός από τα μεγάλα έπαθλα που πρόκειται να δώσει στους νικητές, ετοιμάζει έναν διαφορετικό αγώνα ενώνοντας τις ελληνικές ομάδες με τις αντίστοιχες τούρκικες. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Επιστρέφει στις νίκες η μπλε ομάδα και κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή του Survivor, προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον υψηλό και να μην πέσουν τα νούμερα τηλεθέασης, μιας κι αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει αποχώρηση, αποφάσισε να δοκιμάσει έναν διαφορετικό αγώνα με τις ομάδες των κόκκινων και των μπλε να ενώνονται με τις αντίστοιχες των Τούρκων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα spoilers, η κόκκινη ομάδα των Ελλήνων και των Τούρκων θα κερδίσουν το έπαθλο που θα τους δοθεί, το οποίο θα είναι να ανέβουν σε ελικόπτερο και να κάνουν ράφτιγκ. Ωστόσο, το δεύτερο έπαθλο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA