Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor έχει μπει σε μια φάση που τα κουκιά είναι μετρημένα και πρέπει κάθε εβδομάδα να εφευρίσκεται ένας τρόπος από την παραγωγή για να έχουν τα επεισόδια αρκετή ίντριγκα και τσακωμούς που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που ως τώρα έχει δείξει ότι αρέσκεται σε τέτοιες καταστάσεις. Έτσι, είδαμε να βγαίνει «οργανικά» ένα 20λεπτο με φωνές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ των παικτών μετά το αγώνισμα επάθλου. Αιτία ήταν για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος που έπαιξε για την Κόκκινη Ομάδα μέχρι που έγινε το σκορ 7-2 κατά τους και εν τέλει ο Κατσούλης ανέτρεψε μόνος του το αποτέλεσμα.

Η ήττα των Μπλε με 10-9, σε ένα αγώνισμα που είχε προκύψει ο τραυματισμός της Καρολίνας και του Κόρομι, ενώ λίγο πριν ο Ασημακόπουλος έβαζε τα κλάματα που κέρδιζε τον Τριαντάφυλλο, έφερε το μεγάλο ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου. Ήταν ένα ξέσπασμα αντίστοιχο με αυτό έναντι του Αλέξη Παππά. Απλώς αυτή τη φορά ο Μπόγδανος συγκράτησε περισσότερο το στόμα του και λιγότερο το σώμα του, με το πρόσωπο του να συσπάται από τα νεύρα και να δείχνει διάθεση να κλωτσήσει και να χτυπήσει οτιδήποτε βρει μπροστά του σε αντικείμενο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έμεινε ξανά στον πάγκο και το Twitter τον «δίκασε»

Μετά από τόσους μήνες στο Survivor και με τα τελευταία 4 έπαθλα επικοινωνίας να έχουν χαθεί για τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε μια λογική αντίδραση. Ήταν λογική η ψυχολογική πίεση του να βλέπει τον Τριαντάφυλλο που αγωνίζεται κατά 80% λιγότερο από εκείνον, να απολαμβάνει έπαθλο επικοινωνίας την προηγούμενη εβδομάδα και να μοιράζεται ο Κατσούλης μαζί του το φαγητό που κέρδισε από την ασυλία.

Τώρα άρχισε να ενοχλεί ο Τριαντάφυλλος τον Μπόγδανο στο Survivor; 

Μέχρι εδώ η λογική πάει με το μέρος του Μπόγδανου και δε γίνεται κανείς να υποστηρίξει τον Τριαντάφυλλο που καταργεί τους κανόνες του παιχνιδιού, του ανταγωνισμού, ή με τη Μαριαλένα και τον Σάκη που υφαίνουν το δικό τους σχέδιο. 

Ναι, με τα παραπάνω δεδομένα ο Μπόγδανος και η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος θα έπαιρναν δικαιολογημένα όλη την υποστήριξη του κοινού. Μόνο που από αυτή την εξίσωση απουσιάζει μια παράμετρος. Αυτή την έθεσε στο τραπέζι η Μαριαλένα.

«Τόσο καιρό που ο Τριαντάφυλλος ήταν στην ομάδα σας και του λέγατε να μην παίξει, δε σας ενοχλούσε; Εγώ όσο ήμουν στη Μπλε Ομάδα, άκουγα τον Τζέιμς και το Νίκο να μας λένε να αφήσουμε στην άκρη τι κάνει ο Τριαντάφυλλος, αλλά στο πώς θα νικήσουμε τους παίκτες που παίζουν. Θυμάμαι πολύ καλά ότι τα παιδιά του έλεγαν να μην παίζει». 

Όσο κι αν αντιπαθεί κανείς τη Μαριαλένα, υπάρχει κάποιο λογικό σφάλμα στα λεγόμενα της; Όχι. Μόλις πριν 2 εβδομάδες ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος που έμεναν άπραγοι στην ασέβεια που έδειχνε ο Τριαντάφυλλος προς τον Κόρομι μετά από μια επώδυνη νίκη. Ήταν αυτοί οι τρεις που άκουγαν τον Τριαντάφυλλο να λέει ότι κουράστηκε να τους φέρνει φάουλ και να βλέπει τον Μπόγδανο να τρέχει παραπάνω και μόνο που δεν του έδωσαν τρόπαιο για αυτή την ένδειξη μεγαλοψυχίας.

Τότε λοιπόν, που ο Τριαντάφυλλος δεν σεβόταν τους κοινούς σας αντιπάλους, δεν υπήρχαν δάκρυα από τον Ηλία Μπόγδανο; Δεν υπήρχε ενόχληση από τους τρεις; Γιατί; Επειδή ήταν στη δική τους ομάδα; Αν ισχύει αυτό, τότε αφαιρεί και αξία από το ξέσπασμα τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Απ΄όλο αυτό φυσικά δε μπορεί να αφεθεί εκτός η έννοια της στρατηγικής. Η εικόνα που φτάνει σε εμάς για το Survivor, δεν είναι ολοκληρωμένη. Δε βλέπουμε τα πάντα. Βλέπουμε μια συρραφή. Μπορεί οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη αντίληψη της απήχησης τους στο κοινό ανά εβδομάδα και αυτό να οδηγεί σε αλλαγή της συμπεριφοράς τους. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ο Μπόγδανος φιλιόταν στο στόμα τρεις φορές με τον Τριαντάφυλλο και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε ότι δεν σέβεται όσους αγωνίζονται; Γιατί η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου είναι το ίδιο άσχημη από τις πρώτες εβδομάδες. Δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA