Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως είχε γίνει γνωστό από το επεισόδιο της Κυριακής, στις επόμενες εβδομάδες το Survivor δε θα έχει αγωνίσματα ασυλίας και αποχώρησης λόγω της παράτασης του μέχρι τις 15 Ιουλίου. Για να βγει ο προγραμματισμός και να υπάρχει περιεχόμενο που να διατηρήσει την τηλεθέαση, ο Ατζούν Ιλιτζαλί - θα αναλάβει την παρουσίαση και ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάσει για κάποιες εβδομάδες - αποφάσισε να αναμείξει στη διάρκεια των αγωνισμάτων τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Αυτή η ανάμειξη όμως δε θα είναι σε λογική Έλληνες εναντίον Τούρκων, όπως είχαμε δει στο προηγούμενο Survivor.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η πρόθεση της παραγωγής, που θα δούμε από το σημερινό κιόλας επεισόδιο, είναι να δημιουργήσει ανάμεικτες ομάδες μεταξύ των δύο Survivor, που θα αγωνίζονται μαζί για ένα έπαθλο και θα το απολαμβάνουν μαζί. Έτσι, θα δημιουργηθεί μια μεγάλη Κόκκινη Ομάδα Ελλήνων-Τούρκων και μια αντίστοιχη Μπλε. Αυτό δεν έχει μόνο λογική ως προς το κομμάτι του ενδιαφέροντος, αλλά και ως προς το κομμάτι της κούρασης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καμπανάκι» για ΣΚΑΪ και Ατζούν τα νούμερα τηλεθέασης - Για πρώτη φορά τόσο χαμηλά

Στο ελληνικό Survivor βλέπουμε δύο ομάδες 4 παικτών που αντιμετωπίζουν όλοι προβλήματα τραυματισμών και καταπονούνται πάρα πολύ σε απαιτητικούς στίβους μάχης. Είναι ενδεικτικό ότι στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής (23/5) είχαμε τον τραυματισμό της Καρολίνας, της Μαριαλένας και του Κόρομι. Αυτό οδήγησε τον Σάκη Κατσούλη να παίξει πάνω από 10 φορές. Είναι εύλογη λοιπόν αυτή η μείξη που θα μειώσει τις φορές που αγωνίζονται οι παίκτες.

Αυτή η σύνδεση των δύο Survivor θα κρατήσει μερικές εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλαμβάνει την παρουσίαση και στα δύο. Ο Γιώργος Λιανός, που πριν δύο μήνες υποδέχτηκαν με τη γυναίκα του το τέταρτο παιδί, θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες στην Ελλάδα και να φορτίσει τις μπαταρίες του εν όψει της τελικής ευθείας του Survivor, αλλά και για να κάνει το εμβόλιο, όπως αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη στο Ευτυχείτε. Μάλιστα, βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από μήνες στο στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής σήμερα το πρωί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA