Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι Σάκης και Μαριαλένα περισσότερο «πουλάνε» κάποιον έρωτα, παρά είναι όντως ερωτευμένοι, απ΄αυτό που αποκάλυψε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, δεν υπάρχει. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν καταλάβει από την καθοδήγηση της παραγωγής του Survivor πως το ειδύλλιο τους έχει απήχηση στο κοινό και βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή την απήχηση. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι δυο τους έκαναν ένα νέο deal με τον Ατζούν για τα χρήματα που θα παίρνουν στη συνέχεια.

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε την Κόκκινη Ομάδα να παίρνει το αγώνισμα επάθλου και να ανεβαίνει σε ένα καταμαράν για φαγητό και πάρτι. Εκεί ο Σάκης και η Μαριαλένα αποτέλεσαν το επίκεντρο της προσοχής για τις κάμερες, με την παραγωγή να σκηνοθετεί ολόκληρο επεισόδιο με το love story τους, μέχρι και μέσα στη θάλασσα. Οι δυο τους χόρεψαν αγκαλιά, η σεξουαλική ένταση ήταν ανεβασμένη και φυσικά η παραγωγή το χρησιμοποίησε στο έπακρο για να γεμίσει το επεισόδιο. Αυτό βέβαια δεν φάνηκε να αρέσει στο κοινό, γι΄αυτό και η τηλεθέαση στα δύο επεισόδια αυτής της εβδομάδας έπεσε αισθητά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καμπανάκι» για ΣΚΑΪ και Ατζούν τα νούμερα τηλεθέασης - Για πρώτη φορά τόσο χαμηλά

Η μεγάλη εικόνα όμως δεν αλλάζει και γι΄αυτό η Μαριαλένα και ο Σάκης θα γίνουν οι πιο καλοπληρωμένοι μαχητές στο Survivor. Όταν ο Ατζούν ανακοίνωσε την παράταση του ριάλιτι, υποσχέθηκε στους παίκτες ότι θα πάρουν μπόνους. Μαριαλένα και Σάκης συναντήθηκαν οι δυο τους με την παραγωγή και εκτός απ΄αυτό το μπόνους, εξασφάλισαν ότι για το υπόλοιπο της παραμονής τους στο Survivor θα παίρνουν διπλάσια χρήματα.

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι τα 500 ευρώ την εβδομάδα που είχε συμφωνήσει να παίρνει η Μαριαλένα θα γίνουν 1.000. Ο Σάκης Κατσούλης είχε πουλήσει ακριβότερα το τομάρι του επειδή θα έμπαινε στο ριάλιτι ως ο πρώην της Μαριαλένας και έπαιρνε 1.500 ευρώ την εβδομάδα, τα οποία τώρα θα γίνουν 3.000! Αντιλαμβάνεται κανείς απ΄αυτούς τους ελιγμούς των δύο, ιδίως του Κατσούλη, ότι τα αισθήματα τους δεν είναι και τόσο αγνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA