Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο καθιερωμένο ραντεβού με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor, η εκπομπή Love It προέβαλε τη συνέντευξη της Νικολέττας Μαυρίδη από το ξενοδοχείο που έμενε μετά την αποχώρηση. Η Νικολέττα, που βρέθηκε υποψήφια με Μαριαλένα, Κατσούλη και Τριαντάφυλλο, αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη και είναι σίγουρα από τα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στο Survivor, λόγω του χορευτικού πανηγυρισμού της και κυρίως λόγω της φωνής της που στα αγωνίσματα ξεπερνούσε το φράγμα του ήχου και χανόταν στη στρατόσφαιρα. 

Όσο ήταν μες στο παιχνίδι, το όνομα της είχε αναφερθεί αρκετά σε σενάρια ερωτικής φύσεως, με δημοσιεύματα να τη συνδέουν αρχικά με τον Παύλο Γαλακτερό, στη συνέχεια με τον Ηλία Μπόγδανο και τελικά να καταλήγουν σε φλερτ από την μεριά του Σάκη Κατσούλη. Στη συνέντευξη που έδωσε στο Love It, η Νικολέττα Μαυρίδη απάντησε στο φημολογούμενο φλερτ και εκανε και μια αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Κατσούλη κάποιους μήνες πριν μπουν στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καμπανάκι» για ΣΚΑΪ και Ατζούν τα νούμερα τηλεθέασης - Για πρώτη φορά τόσο χαμηλά

«Εγώ είχα μιλήσει με τον Σάκη πριν κάτι χρόνια μέσω social media, γιατί ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα. Γνωριζόταν με τον αδερφό μου από την ομάδα. Δεν μπορεί να παρεξηγηθεί κάποια συμπεριφορά γιατί ήμουν απέναντι σε όλους ίδια. Ο Ντάφυ έκανε πλάκα και έλεγε στη Μαριαλένα ότι χόρευα με τον Σάκη, αλλά δεν νομίζω ότι θα το παρεξηγούσε. Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Μπήκε ο Σάκης, μπήκε η Χριστίνα, να εμφανιστώ κι εγώ; Δεν έχω καταλάβει κάτι από την μεριά του Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση, θα του το έκοβα εγώ. Ήμουν πιο συμμαζεμένη απέναντι στον Σάκη για να μην παρεξηγηθώ. Ο Σάκης είναι ωραίο παιδί, έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που μου ταιριάζει. Η Μαριαλένα τη γύρισε τη μπιφτέκα, ο Σάκης την έκανε να αλλάξει».

Εκτός από το ρομάντσο Σάκη-Μαριαλένας, η Νικολέττα μίλησε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή, κάνοντας ειδική μνεία στη συμπεριφορά της παρέας της προς τον Τζέιμς και το Νίκο μετά την αποχώρηση του Παππά

«Όταν έφυγε ο Αλέξης, είδα έναν άλλο Τριαντάφυλλο, σίγουρα επηρεαζόταν από τον Αλέξη. Ο Αλέξης είχε ένα ρόλο. Μπορούσε να σε πουλήσει και να σε αγοράσει. Όταν είδα τον Τριαντάφυλλο στο ατομικό, σταυροκοπιόμουν. Λέω μας κοροϊδεύει όλους. Ο Νίκος ήταν από τα πιο αληθινά παιδιά, δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στον Τζέιμς ότι ήσουν ο πιο σπαστικός παίκτης για μένα. Μετά την ένωση είπα ότι τον παρεξήγησα τον Τζέιμς. Όταν έφυγε ο Αλέξης, σοκαρίστηκα. Ήταν σαν να ήθελαν απλά την υποστήριξη των amigos για να φύγει ο Αλέξης. Ο Τζέιμς ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς, άλλαξε εντελώς. Με σόκαρε η επίθεση που έκανε ο Τζέιμς στον Ηλία, ενώ τον είχε υποστηρίξει. Με το που έφυγε ο Αλέξης, ο Τζέιμς έγινε ένας άλλος, σα να πήρε τα ηνία. Για μένα νικητής είναι ο Ηλίας, δεν υπάρχει καλύτερο πλάσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA