Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 3 Ιουνίου οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν τη φετινή τους πορεία και ετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν που θα ξεκινήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν απομείνει ακόμα πολύ συγκεκριμένα πράγματα να δούμε σε αυτά τα επεισόδια, τα οποία θα μας εισάγουν σιγά σιγά και στο κλίμα της επόμενης χρονιάς. Ένα από αυτά είναι και το spoiler για τον θάνατο του Μιλτιάδη, αλλά και για τον τρόπο που ο Δούκας Σεβαστός πάλι θα ξεφύγει από τα δίχτυα του νόμου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το TV O' Clock, ο Μιλτιάδης είναι το θύμα της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης. Η Μυρσίνη έχει μάθει από το βιβλίο του Νικηφόρου ότι οι αδερφές Σταμίρη δολοφόνησαν τον γιο της, τον Σέργιο, και δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Γι΄αυτό πάει με τον Μελέτη στο σπίτι τους για να τις σκοτώσει. Δε γνωρίζει όμως ότι σε αυτή την πολιορκία εμπλέκονται οι δύο γιοι της, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, που έχουν τρέξει να προειδοποιήσουν τις συντρόφους τους για αυτό που έρχεται. Φωτιά. Αυτό έρχεται. Ο Μελέτης καίει το σπίτι των Σταμίρηδων και ο Μιλτιάδης είναι αυτός που θα χάσει τη ζωή του. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Αποθέωση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σκηνή θανάτου του «Βόσκαρη»

Αυτός ο θάνατος είναι που υπερβαίνει τα όρια στο Διαφάνι και πλέον όλοι στρέφονται ενάντια στους Σεβαστούς και διψάνε για αντεκδίκηση. Αυτή όμως δε θα έρθει, καθώς ήδη υπάρχει spoiler για πράγματα που θα δούμε στο ξεκίνημα της τρίτης σεζόν.

Ο Δούκας έχει αναπτύξει συνεργασία με τον Αχιλλέα και τους Αβάντες, την ακροδεξιά οργάνωση, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης, που επίσης θα είναι χουντικός. Ο ερχομός της δικτατορίας ανοίγει ένα δρόμο συνδιαλλαγής με την εξουσία στον Σεβαστό και αυτό θα του προσφέρει τη διαφυγή από το νόμο.

Οι αδερφές Σταμίρη με τους συντρόφους τους φαίνεται να έχουν πια ηρεμήσει, τώρα που έχασαν το σπίτι τους και δεν έχουν κάτι άλλο να τους πάρουν και μεγαλώνουν τον μικρό Σέργιο σε μια περίοδο κάποιας ευτυχίας στις Άγριες Μέλισσες. Η ευτυχία δε θα κρατήσει πολύ και γι΄αυτό θα έχει φταίξιμο ο Δούκας και η Μυρσίνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA