Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κορονοϊός «χτύπησε την πόρτα» του σπιτιού του Σταύρου Νικολαΐδη και στη δική του περίπτωση εκδηλώθηκε βαριά. Όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα, πρώτα νόσησαν η γυναίκα του και ο γιος του, όμως πέρασαν πολύ ελαφριά τη νόσο. Στην πορεία κόλλησε κι εκείνος κορονοϊό και για δέκα ημέρες περίπου πίστευε πως δεν θα συμβεί κάτι σοβαρό. Όμως, μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός είδε ότι το οξυγόνο του είχε πέσει πολύ χαμηλά και οι γιατροί του έκαναν άμεσα εισαγωγή.

Η ανάρτηση του στο Instagram όπου ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου, προκάλεσε ανησυχία. Ήταν την περασμένη Παρασκευή, στη γιορτή του Κωνσταντίνου και Ελένης, που ο ηθοποιός έκανε την ανάρτηση για να ευχηθεί στους εορτάζοντες και πολλοί συνάδελφοι του έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά. Χρειάστηκε να περάσει μια εβδομάδα σε παθολογική κλινική μέχρι οι γιατροί να του επιτρέψουν να πάρει εξιτήριο, όμως ο κορονοϊός του άφησε σημάδια και ακόμα δεν έχει βρει τις ανάσες του.

Διαβάστε ακόμη: Εντολή Μπάιντεν μετά τη «βόμβα» Φάουτσι: Βρείτε αν ο κορονοϊός προήλθε από νυχτερίδα ή εργαστήριο

https://www.instagram.com/p/CPI3LdaFm0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως εξήγησε στη Ζήνα Κουτσελίνη, ο κορονοϊός ήταν ύπουλος στην περίπτωση του και αν δεν τον πήγαινε η γυναίκα του στο νοσοκομείο, η κατάσταση μπορεί και να ήταν μη αναστρέψιμη.

«Ήμουν από τις 10/5 με υψηλούς πυρετούς, μέχρι που μετά από 10 μέρες έπεφτε επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Με το ζόρι με πήγε η γυναίκα μου στο νοσοκομείο και μου είπαν οι γιατροί ότι αν πήγαινα μια μέρα αργότερα, η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια. Βγήκα προχθές από το νοσοκομείο. Ακόμα μετράω το οξυγόνο μου. Είμαι με το άγχος. Είμαι καταβεβλημένος, είμαι φοβισμένος. Ήμουν από τους ανθρώπους που είχα επιφυλάξεις για τα εμβόλια, τώρα φέρτε μου τέσσερα να κάνω.

Ο κορονοϊός έχει μια υποξία, μια άπνοια που δεν τη νιώθεις. Δεν το καταλαβαίνεις, λες "είμαι καλά, δε νιώθω τίποτα". Αγχώθηκα αρκετά, δε μπορώ καθόλου τα νοσοκομεία. Με το που βγήκα έξω, το να πάω μια βόλτα μέχρι το Πικέρμι, απέκτησε άλλη ουσία. Με έσωσε το ότι δεν κάπνιζα. Δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο χαμηλά στο οξυγόνο. Είχε πάει στο 89. Μου κάνουν αξονική, μου λένε θα πάω στην παθολογική  και έμεινα όταν μου είπαν ότι θα νοσηλευτώ για μια βδομάδα. Πίστευα θα μου βάλουν λίγο οξυγόνο και θα φύγω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA