Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πολυπόθητο εισιτήριο του φετινού τελικού του MasterChef θα διεκδικήσουν, τη Δευτέρα, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι έδωσαν, χθες, την πρώτη τους μονομαχία, χωρισμένη σε δύο δοκιμασίες. Στην πρώτη, οι δύο παίκτες είχαν στη διάθεση τους πέντε λεπτά για να επιλέξουν τα τρόφιμα που θα χρησιμοποιούσαν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα άρτιο και πρωτότυπο πιάτο, σε 30 λεπτά, για να το δοκιμάσουν οι κριτές. Στη συνέχεια, για τις ανάγκες της δεύτερης δοκιμασίας, κριτές και παίκτες υποδέχθηκαν τον σεφ, Αναστάσιο Μαντή, ο οποίος προωθεί την μοντέρνα ελληνική κουζίνα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Σάκης και Μαριαλένα έχουν κάνει σεξ στο δάσος» - «Η Μαριαλένα μας εκθέτει πανελληνίως»

Μαρίνα και Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν τρία διαφορετικά πιάτα του σεφ, τα οποία στη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι, δηλαδή μια ανάσα πριν τον τελικό, δε θα μπορούσαν να μην ήταν απαιτητικά και με μαγειρικές λεπτομέρειες. Έχοντας στη διάθεση τους 2 ώρες και 15 λεπτά, οι δύο παίκτες ακόνισαν μαχαίρια και ρίχτηκαν στη μάχη.

Το αποτέλεσμα της πρώτης μονομαχίας, έφερε ένα μικρό προβάδισμα στην Μαρίνα, η οποία έχει συνολικά 43 βαθμούς έναντι τους 42 του Διονύση. Η αναμέτρηση των δύο είναι και κάπως… προσωπική, αφού όπως δήλωσε η Μαρίνα στην κάμερα του MasterChef έχει ακούσει διάφορες ατάκες. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα ωραία με τον Διονύση μέσα στον διαγωνισμό. Την ώρα που βρίσκομαι δίπλα του, ώρες ώρες, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει τα "δεν ξέρεις να μαγειρεύεις", "τι δουλειά έχεις εδώ", "πήγαινε και πλύνε κανένα πιάτο και τα σχετικά”. Θα καταλάβει σήμερα γιατί βρίσκομαι εδώ και πόσο καλά μπορώ να μαγειρέψω. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω πως ότι είπες, ήρθε η ώρα να το πληρώσεις».

Το trailer της Δευτέρας

Σύμφωνα με το trailer της Δευτέρας, ο αγώνας είναι αμφίρροπος. Καλεσμένος για τη μονομαχία είναι ο σεφ, Νίκος Θωμάς, ο οποίος ακούγεται να λέει πως τα λάθη είναι αρκετά και τους τρεις κριτές να σχολιάζουν πως είναι κρίμα και πως δεν βγήκαν τα πιάτα όπως ήθελαν να βγουν. Ο νικητής της δεύτερης μονομαχίας θα αναμετρηθεί με την Μαργαρίτα στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA