Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Φάρμα στον ΑΝΤ1 και εντείνονται οι διαδικασίες για την αποχώρηση παικτών, ώστε σε περίπου 3 εβδομάδες να έχει μείνει η τελική τετράδα και να ετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Μετά την αποχώρηση της Έλενας Τσικιτίκου το προηγούμενο Σάββατο, ήρθε και η σειρά για τη Φένια να ολοκληρώσει την πορεία της στη Φάρμα. Η χορογράφος ήρθε αντιμέτωπη με τη Μαρία Μιχαλοπούλου στη δοκιμασία αποχώρησης και δε μπόρεσε να την κοντράρει επί της ουσίας σε κανένα αγώνισμα, χάνοντας στις 4 από τις 5 δοκιμασίες.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε επιλέξει ως αρχηγός τη Μαρία να δοκιμαστεί για την αποχώρηση. Στη συζήτηση στο τραπέζι για την δεύτερη υποψήφια που θα έπαιζε απέναντι στη Μαρία Μιχαλοπούλου, οι επιλογές ήταν δύο: η Κάτια και η Φένια. Η Μαρία εξήγησε στον Σάκη Τανιμανίδη πως από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει μέσα της ποια από τις δύο θα βρισκόταν αντιμέτωπη της. Έτσι, η Φένια Τσικιτίκου βρέθηκε απέναντι της, με τη Μαρία να θεωρεί πως η Φένια είναι σε μια κατάσταση καταπόνησης του σώματος της και θα είναι πιο εύκολη αντίπαλος για να την κερδίσει.

Διαβάστε ακόμη: Στράτος Τζώρτζογλου: Μίλησε για τη συμμετοχή του στη Φάρμα και παραδέχτηκε πως δεν είχε να πληρώσει το νοίκι πριν το παιχνίδι

Σε αυτό το σημείο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στους παίκτες πως από δω και πέρα όσα γνωρίζουν για τη Φάρμα αλλάζουν. Οι ρυθμοί θα αυξηθούν κι αυτό σημαίνει πως δε θα υπάρχει μια αποχώρηση την εβδομάδα, αλλά δύο, ώστε να βρεθεί το ριάλιτι πιο γρήγορα στον τελικό και να τελειώσει κοντά στο ξεκίνημα του Euro 2020 που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Οι δοκιμασίες έθεσαν εκτός Φάρμας τη Φένια Τσικιτίκου, αποδεικνύοντας και το επιχείρημα της Μαρίας για την κούραση. Η Φένια ήταν αρκετά λυπημένη κατά την αποχώρηση της.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που φεύγω. Είμαι ένας άνθρωπος που δένεται πάρα πολύ με άλλους ανθρώπους, επομένως η κάθε στιγμή εδώ μέσα για μένα μετράει. Θα την κρατήσω ως μια πολύ δυνατή ανάμνηση. Θα μου λείψουν όλοι ανεξαιρέτως, κρατάω τα στοιχεία που εγώ θέλω από τον καθένα και θα πορεύομαι με αυτή την ανάμνηση. Αυτή η πορεία εδώ, είναι σαν ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου ήδη. Όταν βγαίνεις από εδώ, από μια συνήθεια - γιατί αυτό για μένα είχε γίνει συνήθεια - δεν είναι εύκολο. Είμαι άνθρωπος που επηρεάζεται πολύ και συγκινούμαι εύκολα. Για μένα είναι μια στιγμή πολύ συγκινητική. Η Φάρμα ήταν ένα σχολείο για μένα, για να μάθω να οριοθετώ τον εαυτό μου, να δοκιμάζομαι σε δύσκολες συνθήκες και όλο αυτό θα μου λείψει, γιατί με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Θα μου λείψουν όλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA