Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με το παρελθόν. Ποτέ τίποτα στο βαθύ Αττικής δεν είναι αυτό που φαίνεται», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, πρωταγωνιστής της σειράς Σιωπηλός Δρόμος και τα λεγόμενα του επιβεβαιώνονται στο 8ο επεισόδιο της σειράς του Mega που θα προβληθεί την Κυριακή. Εκεί ο Μιχάλης είναι το κεντρικό πρόσωπο, καθώς η σύλληψή του μοιάζει αναπότρεπτη, μέχρι που κάνει την εμφάνισή του ο ενορχηστρωτής της απαγωγής.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος, η αστυνομία αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του ποντικού και της γάτας με τον Μιχάλη και να μην τον συλλάβει. Ελπίζει πως ο Μιχάλης θα αγχωθεί και θα κάνει λανθασμένες κινήσεις, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει στους ηθικούς αυτουργούς της απαγωγής. Και το σχέδιο μοιάζει να πετυχαίνει, καθώς ο Μιχάλης οργανώνει μεν τη διαφυγή του αλλά αφήνει πίσω εμφανή ίχνη. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Το πέπλο του θανάτου απλώνεται στο Διαφάνι, η πιο σκοτεινή νύχτα πλησιάζει

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της πει όσα γνωρίζει για το παράνομο κύκλωμα, παρά τις προσπάθειες του Σπύρου να του αλλάξει γνώμη. Η Θάλεια άλλωστε βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού επιχειρεί να βρει μια σύνδεση ανάμεσα σε ένα θανατηφόρο τροχαίο πριν από 25 χρόνια και σε αυτή την απαγωγή. Δεν υπάρχει, όμως, τίποτα χειροπιαστό εκτός από το γεγονός ότι ο νεκρός του τροχαίου ήταν εργαζόμενος στα λατομεία του πατέρα της. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσονα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA