Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη και οριστική φορά αποχώρησε από τη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Κώστας Γκρέκας που είχε βγει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την υπόδειξη της Φένιας Τσικιτίκου, τον επέλεξε για να διεκδικήσουν ως αντίπαλοι το δικαίωμα στην παραμονή στο ριάλιτι και νικητής αναδείχθηκε ο Γκρέκας. Έντονα συγκινημένος στο αντίο του ο Ιατρόπουλος που είχε το κοινό να τον επαναφέρει στο παιχνίδι πριν από 2 μήνες.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε την υποψηφιότητα του Γκρέκα και την αρχηγία που πήρε ο Θεοδωρόπουλος απέναντι στον Ντούπη γι΄αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα, ο Γκρέκας κλήθηκε να δώσει την πέτρα σε αυτόν που θα αγωνιζόταν μαζί του. Το μοντέλο έδωσε την πέτρα στον Ιατρόπουλο και εξήγησε ότι ο λόγος που το έκανε είναι καθαρά στρατηγικός. Άλλωστε, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία προς τον τελικό, με 7 παίκτες να έχουν απομείνει και να μένουν ακόμα 2 εβδομάδες μέχρι τον τελικό όπου θα έχουμε τέσσερις διεκδικητές.

Διαβάστε ακόμη: Ρύθμιση χρεών: Το πλάνο με τις 240 και τις 420 δόσεις - Ποιους αφορά και πώς θα γίνεται η ρύθμιση

Ο Γκρέκας ανέφερε ότι επιλέγει τον Ιατρόπουλο, καθώς με τον Θανάση Πάτρα κάνουν περισσότερη παρέα, ενώ δε θα μπορούσε να επιλέξει τον Θεοδωρόπουλο που είναι αρχηγός, ούτε τον Ντούπη όμως, ο οποίος είναι ο πιο δυνατός παίκτης με τον Βασίλη κι αν τυχόν φύγει, διευκολύνεται η πορεία του προς τον τελικό. Έτσι, η επιλογή ήταν ο Ιατρόπουλος που πέρασε και πρόβλημα με τη μέση του. Ο ηθοποιός εν τέλει ηττήθηκε στις δοκιμασίες και άφησε τη Φάρμα οριστικά αυτή τη φορά.

«Τα συναισθήματα μου τώρα που φεύγω για δεύτερη φορά, είναι πολύ έντονα. Είμαι συγκινημένος, ευχαριστημένος, πλήρης. Είχα να νιώσω έτσι πολλά χρόνια. Επιβεβαιώθηκα για τον τρόπο συμπεριφοράς που έχω. Η αξία ενός ανθρώπου είναι η υπομονή του όταν δεν έχει τίποτα και η συμπεριφορά του όταν έχει τα πάντα. Εδώ μέσα δεν είχαμε τίποτα, αλλά τα είχαμε όλα. Δοκιμάστηκα αρκετά με τη συγκατοίκηση, είναι έξω από μένα.

Μου μένουν ευχάριστες στιγμές. Αυτό που με συγκινούσε κάθε φορά, ήταν η χαρά των συμπαικτών μου. Αυτό κρατάω. Τη χαρά τους. Ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δικής μου δουλειάς, κατά γενική ομολογία. Θα ήθελα να παραμείνω κι άλλο στη Φάρμα, όμως γνωρίζω πως ό,τι είχα να δώσω το έδωσα και θα πρέπει να φεύγουμε με τη σημαία ψηλά. Η Φάρμα μου αφήνει γλυκιά γεύση, μου αφήνει γνώση. Θα μου λείψει η ουσία της Φάρμας, ότι εκτιμάμε και το πιο μικρό πράγμα στη ζωή μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA