Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όγδοο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος, που προβάλλεται από το Mega, έκρυβε μια τεράστια αποκάλυψη για τους φανατικούς θαυμαστές και τα πράγματα, πλέον, παίρνουν μια τελείως διαφορετική πλοκή στην υπόθεση. Με τα μέτωπα να είναι πολλαπλά, την οικογένεια Καρούζου να βρίσκεται υπό διάλυση και την αστυνομία να κυνηγάει τους απαγωγείς, το plot twist με τον «εγκέφαλο» της σειράς, ήταν από αυτά που οι τηλεθεατές δεν ήταν προετοιμασμένοι. Αυτό φάνηκε, μάλιστα, από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter, μετά το τέλος του επεισοδίου.

Διαβάστε ακόμη: Σιωπηλός Δρόμος - Επόμενα Επεισόδια: Σε δύσκολη θέση ο Μιχάλης - Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του

Αν κάτι χαρακτηρίζει το Σιωπηλό Δρόμο, αυτό δεν είναι άλλο από το σασπένς που επικρατεί σε κάθε επεισόδιο. Οι ανατροπές έχουν κυρίαρχο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Mega, σε ένα σενάριο ιδιαίτερα πρωτότυπο. Η απαγωγή των παιδιών, στο Βαθύ Αττικής, συνεχίζει να συγκλονίζει, με το πρόσωπο του «ενορχηστρωτή» να αποτελεί το βασικό ερώτημα τόσο για την αστυνομία όσο και για τους τηλεθεατές. Γι’αυτό και η αποκάλυψη του ονόματος, Ιάσωνα, που δόθηκε στο trailer για το χθεσινό επεισόδιο, δεν έβαλε κανέναν σε υποψίες, μέχρι να γίνει η αποκάλυψη στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και αποκαλύπτει την ταυτότητα του Ιάσωνα, είναι ο Βασίλης, κατά κόσμον Χρήστος Λούλης. Ο Ιάσωνας ήταν ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του στα λατομεία του Σπύρου Καρούζου, ενώ στη συνέχεια έχασε και τη μητέρα του. Ο ίδιος θέλησε να εκδικηθεί την οικογένεια Καρούζου και το σχολείο, που απέλυσε χωρίς λόγο τη μητέρα του. Περισσότερο «φως» στις λεπτομέρειες θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, όπως αποκαλύπτει και το trailer που κυκλοφόρησε:

Οι τηλεθεατές φανερά συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη, «γέμισαν» με σχόλια το Twitter:

https://twitter.com/iimastor/status/1399083049007124481?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Beecrazy16/status/1399080244678696962?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Sofia1989Funny/status/1399086182726787075?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/SoyaMonte/status/1399083677347368968?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA