Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Marvel ετοιμάζει τη νέα σειρά Moon Knight, τα γυρίσματα της οποίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2022, στην Ουγγαρία, πράγμα που σημαίνει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κυκλοφορήσει στην Disney+ την επόμενη χρονιά. Πρωταγωνιστής της θα είναι ο Όσκαρ Άιζακ, όπως επιβεβαίωσε η Marvel με ανάρτησή της στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Dexter: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για την 9η σεζόν - Ο Μάικλ Χολ «λαχταρά» ένα μαχαίρι

Το Variety είχε δημοσιεύσει πριν μήνες τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Άιζακ, ωστόσο τώρα έγινε πιο επίσημο από ποτέ. Ο ηθοποιός θα είναι είναι ο Moon Knight ή Μαρκ Σπέκτορ, ο υπερήρωας της Marvel Comics μισθοφόρος με πολλές, ξεχωριστές προσωπικότητες, τις οποίες αναπτύσσει, όταν γίνεται η ενσάρκωση του Χόνσου, Αιγύπτιου θεού της Σελήνης.

https://twitter.com/MarvelStudios/status/1397987590075129861?ref_src=twsrc^tfw

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση για το υπόλοιπο καστ, ωστόσο το Variety, μαζί με τη συμμετοχή του Όσκαρ Άιζακ, είχε αναφέρει και τον Ήθαν Χοκ, που υποδηθεί τον κεντρικό κακό χαρακτήρα. Ένα ακόμα όνομα που φέρεται να συμμετέχει, είναι κι αυτό της Μέι Καμαλάγουι, ενώ βασικός σεναριογράφος θα είναι Τζέρεμι Σλέιτερ και σκηνοθέτες οι Μοχάμεντ Ντιάμπ, Τζάστιν Μπένσον και Άαρον Μούρχεντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA