Μενού
  • Α-
  • Α+

Το στρατόπεδο της πεντάδας που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, φαίνεται πως περνάει κρίση, αφού ήδη από χθες τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τεταμμένα. Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Ελένη Χαμπέρη ένιωθαν ενοχλημένοι με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα, κατηγορώντας, μάλιστα, την τελευταία για αρνητική ενέργεια κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Τα δεδομένα, καταπώς φαίνεται, γίνονται χειρότερα για τους «Amigos», όπως αποκαλούν την υποομάδα τους, με τον Κόρομι να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Τρέλα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η εξομολόγηση του Σάκη στην Μαριαλένα

Σύμφωνα με το trailer του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, ο Κόρομι ακούγεται να λέει πως «έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Βλέπω μία Καρολίνα που δεν ξέρει να χάνει, ειδικά από την Ελένη Χαμπέρη την πειράζει περισσότερο.Τα είδα μία, δύο, τρεις, δεκατρείς», και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να το παίζει καλός για να μην νευριάσει ο καθένας.

Την αλλαγή στάσης του Κόρομι και την ευθύτητα στο λόγο του φαίνεται να στηρίζει και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «Μετά από καιρό λέω "Κόρο είσαι μάγκας”».

Δείτε το trailer:

Επιστρέφει η ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς αποχώρηση, το Survivor επιστρέφει στην κανονικότητα και η ηττημένη ομάδα καλείται, απόψε, να περάσει από τη διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού. Είτε χάσουν οι μπλε είτε οι κόκκινοι, η ψηφοφορία θα έχει πολύ ενδιαφέρον, σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι, καθώς και το ποιος παίκτης θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA