Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του «Survivor 4» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (31/05), από το οποίο δεν έλειψαν (ξανά) η αδρεναλίνη, αλλά και οι τσακωμοί. Οι δύο ομάδες έδωσαν τη μάχη τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Τρέλα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η εξομολόγηση του Σάκη στην Μαριαλένα

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα νικητές αναδείχτηκαν οι Κόκκινοι και η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε όλους ότι τις περισσότερες αρνητικές ψήφους της συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια η Καρολίνα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, ψήφισε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.

«Καρφιά» Τριαντάφυλλου για Κόρο - Χαμπέρη

Το κλίμα το Survivor φαίνεται να είναι τεταμμένο, ειδικά στο στρατόπεδο της πεντάδας, αφού νέες ρήξεις ήρθαν στο προσκήνιο μεταξύ των παικτών. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Κόρομι φανερά ενοχλημένος, στράφηκε εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου και, κυρίως, της Καρολίνας που δυσκολεύεται να αποδεχτεί τις ήττες της. Ηλίας Μπόγδανος, Ελένη Χαμπέρη και Τριαντάφυλλος πήραν μέρος στα σχόλια του Κόρομι, με τον τραγουδιστή να τάσσεται υπέρ του.

ΟΤριαντάφυλλος έκανε λόγο για φλερτ μεταξύ της Ελένης και του Κόρομι. «Μεταξύ Ελένης και Κόρο νομίζω ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαι τρεις μήνες με κάποιον φίλος. Δεν μπορεί να λέγεσαι φίλος. Δεν μπορεί να υπάρχει τόση δυνατή φιλία όσο λέει η Ελένη. Κάτι εντόπισα και στο Μαϊάμι, αλλά υπάρχει κι ένα παιδί εκεί έξω και δεν είναι σωστό από μέρος μου, αλλά νομίζω ότι υπάρχει φιλία πιο δυνατή. Ας το πω έτσι».

Με τη σειρά της, η Ελένη Χαμπέρη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρομι και μάλιστα δήλωσε ανοικτά, πως και ο ίδιος έβλεπε δεξιά κι αριστερά στο Μαϊάμι. «Ο Τριαντάφυλλος, μάλλον, το γεγονός ότι ήμουν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Κόρο στο Μαϊάμι, το παρεξηγείσαι. Όχι, δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA